Huis > H > Hoe Krijg Je Ontwikkelaarsopties In Samsung?

Hoe krijg je Ontwikkelaarsopties in Samsung?

Om de opties voor ontwikkelaars in te schakelen, ga je naar Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, waarna je ongeveer tien keer op het build-nummer moet drukken. Vervolgens verschijn de sectie 'opties voor ontwikkelaars' in de lijst met secties onder Instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, waar vind ik ontwikkelaarsopties?

Als u opties voor ontwikkelaars wilt inschakelen:

  1. Aanraken.
  2. Raak Instellingen aan.
  3. Raak Over de telefoon aan.
  4. Raak het veld Buildnummer 7 keer aan. U krijgt vervolgens een bericht te zien.
  5. Raak als u klaar bent het pijltje terug aan. De Opties voor ontwikkelaars worden nu weergegeven onder Instellingen.
Dit in overweging nemend, wat is ontwikkelaarsmodus? In de ontwikkelaarsmodus stelt Windows u in staat om gemakkelijker apps te testen die u aan het ontwikkelen bent, de Ubuntu Bash-shell-omgeving te gebruiken, verschillende ontwikkelaargerichte instellingen te wijzigen en andere soortgelijke dingen te doen.

Wat is USB-foutopsporing?

USB debugging is een modus die Android-apparaten laat communiceren met computers via een USB-verbinding. Het kan worden gebruikt om commando's naar het apparaat te sturen, gegevens over te dragen tussen het apparaat en de computer, en toepassingen op het apparaat te debuggen. Hoe krijg je Ontwikkelaarsopties aan? Om Opties voor ontwikkelaars aan te zetten, moet u naar Instellingen > Over telefoon > Software-informatie > Meer > Tik 7 keer op bouwnummer.

Door Carolann

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Ontwikkelaarsopties uit? :: Kan je je snap locatie veranderen?
Handige links