Huis > W > Wie Heeft Wat Gewijzigd In Word?

Wie heeft wat gewijzigd in Word?

Open hiervoor het betreffende document in Word 365, bijvoorbeeld de laatste versie. Ga naar het tabblad Review, en klik op Vergelijk / Compare. Kies vervolgens voor Vergelijk / Compare en kies de versie waarmee je wilt vergelijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dienovereenkomstig, wat is een revisievenster?

Revisievenster. Je houdt ervan of je haat het: het revisievenster. Hierin zie je precies wie wat gewijzigd heeft, in een apart venster. Je bepaalt zelf of je dit venster horizontaal of verticaal weergeeft. Hoe Word-document afdrukken zonder opmerkingen? Opmerking: Als u het document zonder opmerkingen wilt afdrukken, gaat u naar Controleren > Bijhouden > Geen markeringen en drukt u het document af.

Wat zijn track changes in Word?

Wijzigingen bijhouden is een functie in Word waarmee gebruikers de bewerkingen kunnen zien die in een document zijn aangebracht. Bewerkingen worden in een andere kleur weergegeven en gebruikers kunnen elke bewerking accepteren of afwijzen. Deze functie is nuttig voor samenwerking, omdat gebruikers kunnen zien welke wijzigingen zijn aangebracht en kunnen beslissen of ze die wijzigingen al dan niet willen behouden. Hoe corrigeren in Word? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat er veel verschillende manieren zijn waarop iemand iets in een Word-document zou willen corrigeren. Hieronder volgen enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn:
- Om een typefout te herstellen, plaatst u gewoon uw cursor op het onjuiste woord en drukt u op de juiste toets op uw toetsenbord.
- Als u een woord of zin wilt verwijderen, markeert u het en drukt u op de delete-toets van uw toetsenbord.
- Om nieuwe tekst in te voegen, plaatst u de cursor waar u de nieuwe tekst wilt hebben en begint u te typen.
Als u tekst wilt verplaatsen, markeert u deze en gebruikt u de opdrachten knippen (Ctrl+X) en plakken (Ctrl+V).
Als u tekst wilt opmaken, zoals het lettertype of de kleur veranderen, markeert u de tekst en gebruikt u de opties in het lint boven in het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Trouwens, hoe haal je markeringen weg in word?

Selecteer de tekst waar u markeringen uit wilt verwijderen of druk op Ctrl+A om alle tekst in het document te selecteren. Ga naar Start en selecteer de pijl naast Tekstkleur markeren. Selecteer Geen kleur. Waar vind ik het tabblad controleren? Wijzigingen controleren, accepteren of weigeren

  1. Klik of tik aan het begin van het document.
  2. Ga op het tabblad Controleren naar Bijhouden.
  3. Selecteer Accepteren of Weigeren.
  4. Herhaal dit totdat u alle wijzigingen in het document hebt bekeken.

Dienovereenkomstig, hoe accepteer je alle opmerkingen in word?

Alle wijzigingen in één keer accepteren of negeren

  1. Plaats de cursor aan het begin van het document.
  2. Als u alle wijzigingen in een keer wilt accepteren, selecteert u Controleren, vervolgens het pijltje onder Accepteren en vervolgens Alle wijzigingen accepteren.
Dienovereenkomstig, hoe gedeelte afdrukken? Geselecteerde pagina's afdrukken
  1. Selecteer in het geopende bericht Bestand > Afdrukken > Afdrukopties.
  2. Selecteer de gewenste afdrukopties.
  3. Klik onder Paginabereik op de specifieke pagina of pagina's (of voer ze in) die u wilt afdrukken.
  4. Klik op Afdrukken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een document afdrukken?

Om vanuit een Android-app te printen, selecteer je het menu-item 'Afdrukken'. Het kan per app verschillen waar dit staat. Meestal moet je hiervoor op het symbool voor 'Menu' (3 horizontale streepjes) of 'Meer' (3 puntjes onder elkaar) tikken en vervolgens op 'Afdrukken' tikken.

Door Southworth Fahner

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen eenvoudige markeringen en alle markeringen? :: Welk teken wordt voor een alinea einde gebruikt?
Handige links