Huis > H > Hoe Zet Je Track Changes Uit In Word?

Hoe zet je track changes uit in Word?

Wijzigingen bijhouden uitschakelen

  1. Ga op het tabblad Controleren naar Bijhouden.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Wijzigingen bijhouden de optie Uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Vervolgens, hoe een opmerking verwijderen?

Opmerkingen verwijderen

Klik met de rechtermuisknop op de opmerking en kies Opmerking verwijderen.
Hoe verwijder je markeringen? Markeringen uit een deel of een heel document verwijderen

  1. Selecteer de tekst waar u markeringen uit wilt verwijderen of druk op Ctrl+A om alle tekst te selecteren.
  2. Ga naar Start en selecteer de pijl naast Tekstkleur markeren.
  3. Selecteer Geen kleur.

Wat dit betreft, hoe maak je een verticale lijn in word?

Er zijn een paar manieren om een verticale lijn te maken in Microsoft Word.
De eerste manier is om de functie "symbool" te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Symbool". Dit opent een menu met symbolen. Scroll naar beneden tot u het symbool voor een verticale lijn vindt. Zodra u het gevonden hebt, klikt u erop en vervolgens op "Invoegen".
Een andere manier om een verticale lijn te maken is door de "vormen"-functie te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Vormen". Dit opent een menu met vormen. Selecteer de vorm "Lijn" en klik en versleep uw muis om een verticale lijn te tekenen.
Een derde manier om een verticale lijn te maken is door de "rand" functie te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad "Home" en vervolgens op het pictogram "Randen". Dit opent een menu met randopties. Selecteer de optie "Horizontale lijn". Dit voegt een horizontale lijn in bij je cursor. Om deze verticaal te maken, houdt u de "Shift"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en drukt u vervolgens op de "Enter"-toets. Hoe gebruik je track changes? Wijzigingen bijhouden is een functie in Microsoft Word waarmee gebruikers wijzigingen in een document kunnen markeren. Om wijzigingen bijhouden te gebruiken, opent u het document in Word en klikt u op het tabblad "Bekijken". Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen bijhouden". Er verschijnt een menu met opties voor het bijhouden van wijzigingen. Kies de optie die het beste bij uw behoeften past en klik op "OK". Nu worden alle wijzigingen die u in het document aanbrengt, gemarkeerd. Om wijzigingen te accepteren of af te wijzen, klikt u op het tabblad "Herziening" en vervolgens op de knop "Accepteren" of "Afwijzen".

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Je kunt ook vragen heeft opmaak toegepast verwijderen?

Opmaak van tekst wissen

  1. Selecteer de tekst die u wilt terugzetten naar de standaardopmaak.
  2. In Word: Klik in het menu Bewerken op Wissen en selecteer Opmaak wissen. In PowerPoint: Klik op het tabblad Start in de groep Lettertype op Alle opmaak wissen .
Hoe verwijder je een opmerking in Excel? Als u de notitie wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de cel en kiest u Opmerking verwijderen. Als u Excel voor Office 365 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op de cel en kiest u Notitie verwijderen.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je je eigen reactie op instagram?

Opmerkingen verwijderen in Instagram

  1. Open eerst de post met de opmerkingen waarvan je er een aantal wil verwijderen;
  2. Tik op de drie bolletjes bovenin;
  3. Kies 'Opmerkingen beheren';
  4. Selecteer maximaal 25 opmerkingen die je wil verwijderen;
  5. Tik linksonder op 'Verwijderen'.
Dienovereenkomstig, wat is de snelste manier om een index bij te werken? Als u een indexvermelding wilt bewerken of opmaken, wijzigt u de tekst tussen de aanhalingstekens. Als u de index wilt bijwerken, klikt u op de index en drukt u vervolgens op F9. U kunt ook op Index bijwerken in de groep Index op het tabblad Verwijzingen klikken.

Wat gebeurt er als je een bericht verbergt op Facebook?

Wanneer je een opmerking op een bericht op je pagina verbergt, gebeurt er het volgende: De opmerking is nog wel zichtbaar voor de persoon die deze heeft geschreven en zijn/haar vrienden. Zo kun je meer ongewenste opmerkingen voorkomen. Voor alle andere mensen is de opmerking verborgen.

Door Zenger

Vergelijkbare artikelen

Wat is link naar markering kopieren? :: Wat is het verschil tussen eenvoudige markeringen en alle markeringen?
Handige links