Huis > H > Hoe Maak Je Geluidsopname Met Samsung Telefoon?

Hoe maak je geluidsopname met Samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Welke app voor geluidsopname?

Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.
Waar zit mijn Dictafoon? Op Androidtoestellen zit er op dit moment geen standaard dictafoon-app ingebouwd, maar in de app store van zowel Apple als Android vind je tientallen apps die een gelijkaardige functionaliteit bieden. Zoek hierbij naar 'voice recorder'!

Je kunt ook vragen waar zit dictafoon?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er geen specifieke locatie is voor dictafoons. Ze zijn echter meestal te vinden in kantoorboekhandels of online. Men kan zich ook afvragen: is de dictafoon-app gratis? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke dictafoon-app in kwestie. Sommige dictafoon-apps zijn gratis, terwijl andere betaald zijn. Het is raadzaam om in de app store of op de website van de ontwikkelaar te kijken of een bepaalde dictafoon-app gratis of betaald is.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik een telefoongesprek terugluisteren?

Om gesprekken op te kunnen nemen heb je een Bereik Basis of een Bereik Meer abonnement nodig. Voor €5 extra per maand krijg je de mogelijkheid om je gesprekken voor 60 dagen te bewaren. Die gesprekken kun je dan eenvoudig via de Android en iPhone app terugluisteren, of downloaden vanaf Mijn Bereik. Daarvan, hoe werkt tapeacall? Hoe werkt het? Een uitgaand gesprek in TapeACall start u via de rode opnameknop in de app. Het gekoppelde extra nummer wordt dan automatisch gebeld, en vervolgens geeft u via Voeg toe aan wie u wilt bellen. Nog even op de knop Voeg samen tappen, en de conversatie wordt opgenomen.

Welke gesprekken mag je opnemen?

Als patiënt mag je, om welke reden je het ook wil doen, een gesprek met je arts opnemen. Als student mag je individuele gesprekken met je docent, scriptiebegeleider of decaan opnemen. Voor al deze gesprekken hoef je geen toestemming te vragen én je hoeft het niet aan te kondigen. Is het legaal om een telefoongesprek op te nemen? Als consument mag je een telefoongesprek opnemen. Een van de belangrijkste voorwaardes is wel dat je zelf deelnemer bent van het gesprek. Je bent niet wettelijk gezien verplicht een ander hierover vooraf in te lichten, al is dat wel zo netjes.

Kan ik met mijn Samsung een gesprek opnemen?

Gesprek opnemen op Samsung via een app

De makkelijkste manier is natuurlijk het opnemen van een gesprek via een app, zoals Call Recorder. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, kun je heel gemakkelijk een gesprek opnemen.

Door Tan Comly

Vergelijkbare artikelen

Welke app om gesprekken op te nemen? :: Kan ik met mijn iPhone een gesprek opnemen?
Handige links