Huis > H > Hoe Zet Je Een Formule In Word?

Hoe zet je een formule in Word?

Als u een vergelijking wilt gebruiken, kunt u deze in Word toevoegen of schrijven.

  1. Selecteer Invoegen > Vergelijking of druk op Alt + =.
  2. Als u een ingebouwde formule wilt gebruiken, selecteert u Ontwerpen > Vergelijking.
  3. Als u uw eigen vergelijking wilt maken, selecteert u Ontwerpen > Vergelijking > Inktvergelijking.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dus, hoe werkt somproduct excel?

Voorbeeld 1

Als u de formule wilt maken met behulp van de bovenstaande voorbeeldlijst, typt u =SOMPRODUCT(C2:C5;D2:D5) en drukt u op Enter. Elke cel in kolom C wordt vermenigvuldigd met de bijbehorende cel in dezelfde rij in kolom D en de resultaten worden opgeteld. Het totale bedrag voor de boodschappen is $ 78,97.
Dienovereenkomstig, welke formules zijn er in excel?

VergelijkingsoperatorBetekenisVoorbeeld
= (gelijkteken)Gelijk aan=A1=B1
> (groter dan)Groter dan=A1>B1
< (kleiner dan)Kleiner dan=A1<B1
>= (groter dan of gelijk aan)Groter dan of gelijk aan=A1>=B1

Hoe zet je een kwadraat in Excel?

Er zijn een paar manieren om een vierkant in te voegen in Excel:
1. Gebruik het Symbool menu: Invoegen > Symbolen > Meer Symbolen. Selecteer in het dialoogvenster Symbool het lettertype Wingdings, scrol omlaag naar de onderkant van de lijst met symbolen en dubbelklik op het vierkant.
2. Gebruik de tekenkaart: Start > Programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Tekenkaart. Selecteer het lettertype Wingdings, scrol omlaag naar de onderkant van de lijst met symbolen en dubbelklik op het vierkant.
3. Gebruik de Alt-code: Houd de Alt-toets ingedrukt en typ 0178 op het numerieke toetsenbord. Dienovereenkomstig, wat is subtotaal en totaal? Een subtotaal is de som van de waarden in een kolom of rij van een tabel, exclusief eventuele eindtotalen. Een eindtotaal is de som van alle waarden in een tabel.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe werkt subtotaal?

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=SUBTOTAAL(9;A2:A5)De som van het subtotaal van de cellen A2:A5, met 9 als het eerste argument.303
=SUBTOTAAL(1;A2:A5)Het gemiddelde van het subtotaal van de cellen A2:A5, met 1 als het eerste argument.75,75
Opmerkingen
Dit in overweging nemend, waarom draaitabel excel? Een draaitabel dankt zijn naam aan het feit dat je enorm gemakkelijk, nl. door te slepen, kolommen en rijen van plaats kunt laten veranderen of kunt filteren. Werken met een draaitabel is alleen zinvol als er daadwerkelijk iets te analyseren valt: een namenlijst in een draaitabel plaatsen heeft geen zin.

Dus, kan je in excel turven?

Turf-alternatief

Voor de liefhebbers nog een andere manier van tellen waarbij gebruik wordt gemaakt van zogenaamde Array- of Matrix-formules. Wanneer we in Excel in een cel intypen =D15<>”” (we kijken dus of cel D15 NIET leeg is) dan levert dit de waarde WAAR op (als die cel gevuld is tenminste!).
Trouwens, wat is aantalarg in excel? Met de functie AANTALARG worden cellen geteld die elk type informatie bevatten, inclusief foutwaarden en lege tekenreeksen (""). Als het bereik bijvoorbeeld een formule bevat die als resultaat een lege tekenreeks geeft, wordt die waarde met de functie AANTALARG geteld.

Dus, hoe vaak komt een waarde voor in een kolom excel?

Tellen hoe vaak één bepaalde waarde voorkomt door de AANTAL. ALS-functie te gebruiken. Gebruik de functie AANTAL. ALS om te tellen hoe vaak een specifieke waarde voorkomt in een reeks cellen.

Door Hills

Vergelijkbare artikelen

Kan niet optellen in Excel? :: Hoe vind ik mijn externe harde schijf Mac?
Handige links