Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Plus?

Wat kost een abonnement op plus?

Neem nu een abonnement op Plus Magazine. U betaalt slechts €12,95 per 3 maanden en krijgt een digitale stappenteller met hartslagmeter cadeau!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, hoeveel abonnees telt plus magazine?

Het maandblad verschijnt in Nederland en België en is bedoeld voor lezers ouder dan 50 jaar. Met een oplage van 300.000 exemplaren per maand is Plus Magazine een van de grootste publiekstijdschriften van Nederland. Wat kost de plus per maand? Plus Magazine lees je nu al vanaf € 17.50 - profiteer van tot maximaal 42% korting op dit tijdschrift! Het tijdschrift Plus Magazine biedt elke maand zo'n 180 pagina's interessante en leuke informatie over financiën, gezondheid, lifestyle, cultuur en reizen.

Trouwens, wat kost tijdschrift zin?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer context. In het algemeen zijn de kosten van een zin in een tijdschrift afhankelijk van de lengte van de zin, het soort tijdschrift en de uitgever. Zo kan een korte zin in een algemeen tijdschrift minder kosten dan een lange zin in een gespecialiseerd tijdschrift. Welke tijdschriften zijn er? Er zijn heel veel tijdschriften! Een snelle Google-zoekopdracht leert dat er tijdschriften zijn voor bijna elk denkbaar onderwerp en interesse, van architectuur tot breien tot business tot nieuws tot roddels over beroemdheden tot koken tot vissen tot auto's tot ouderschap tot reizen. En dat is nog maar een kleine greep! Er zijn waarschijnlijk duizenden verschillende tijdschriften verkrijgbaar in kiosken of als abonnement.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Welke tijdschriften zijn er voor blad cadeau?

Met BladCadeau kun je kiezen uit alle populaire bladen zoals Viva, Panorama, Grazia, Vrij Nederland, Delicious en nog veel meer. Ook kinderen van alle leeftijden kunnen met tijdschriften zoals de Donald Duck, Okki en Zo Zit Dat goed uit de voeten met dit cadeau. Dienovereenkomstig, welke tijdschriften vallen onder dpg media? DPG Media B.V. (hierna: “DPG Media”) is uitgever van diverse kranten en tijdschriften zoals het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, diverse regionale kranten, de Donald Duck, de Libelle, Ouders van Nu en vtwonen.

Men kan zich ook afvragen: welke leeftijd is linda meiden?

LINDA. meiden richt zich op een jongere doelgroep, namelijk vrouwen tussen de 12-18 jaar. Dienovereenkomstig, hoe vaak komt de cosmopolitan uit? Hoe vaak verschijnt Cosmopolitan? Eén keer per twee maanden valt er een gloednieuwe, bomvolle Cosmopolitan bij jou op de deurmat, nog voordat hij in de winkel ligt. Elke editie van Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen.

Welke leeftijd is de Tina?

Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden vanaf 8 jaar. In elk nummer vind je grappige stripverhalen, toffe interviews en leuke DIY's.

Door Saunderson Wilhide

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel tijdschriften krijg je bij Bladcadeau? :: Hoe moet je abonnement opzeggen Spotify?
Handige links