Huis > W > Welke Versie Van Itunes Heb Ik?

Welke versie van iTunes heb ik?

Ga op een van de volgende manieren te werk in iTunes op je pc: Handmatig controleren of er een nieuwe versie van iTunes beschikbaar is: Kies 'Help' > 'Zoeken naar updates'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Is iTunes nog beschikbaar?

Na achttien jaar komt iTunes aan z'n einde. Het programma was al langer een doorn in het oog voor veel gebruikers, die zeiden dat het programma onhandig en plomp was geworden. Daarom besliste Apple om de logge app op te splitsen. Binnenkort kan je voor alle media terecht in Apple Music, Apple Podcasts en Apple TV. Vervolgens, kan itunes niet openen omdat het wordt bijgewerkt? Wie kan mij helpen? Zet je Mac een minuut of 10 uit en probeer het opnieuw. Als iTunes geupdated wordt, is het logisch dat je er niet mee kan werken tegelijkertijd. Kijk ook even in de app-store > updates.

Dienovereenkomstig, wat is de opvolger van itunes?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat deze voortdurend verandert. Enkele populaire opties zijn echter Spotify, Pandora en Apple Music. Waar staat iTunes op mijn pc? iTunes is een mediaspeler, mediabibliotheek en programma voor het beheer van mobiele apparaten, ontwikkeld door Apple Inc. Het is beschikbaar op zowel Windows als Mac computers.
Op een Windows PC is iTunes meestal geïnstalleerd in de map C:\Program Files\iTunes. U kunt het ook vinden via Start > Alle programma's > iTunes.
Op een Mac is iTunes meestal geïnstalleerd in de map Applicaties. U kunt het ook vinden door naar de Finder te gaan en "Toepassingen" te selecteren in de zijbalk.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' Je kunt ook vragen hoe verbind ik mijn iphone met itunes? Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.

Hoe iPhone updaten via iTunes?

Met iTunes kun je de software op je iPhone, iPad of iPod bijwerken.

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Update zoeken'.
  5. Klik op 'Bijwerken' om een beschikbare update te installeren.
Waar kan ik iTunes downloaden? Download iTunes van de website van Apple en klik vervolgens op 'Download' om het installatieprogramma van iTunes te downloaden. Klik op 'Opslaan' wanneer u hierom wordt gevraagd (en niet op 'Uitvoeren'). Als u Windows 10 hebt, kunt u de nieuwste versie van iTunes downloaden van de Microsoft Store.

Wat kost iTunes per maand?

Het standaard abonnement kost € 9,99 per maand waarmee je onbeperkt naar de 60 miljoen nummers luistert. Wil jij jouw Apple Music abonnement delen met je gezin, dan kies je voor het gezinsabonnement van € 14,99. Je deelt het abonnement dan met maximaal 6 personen.

Door Renaud

Vergelijkbare artikelen

Kan je oude windows updates verwijderen? :: Kan de chromecast ook op oude televisies?
Handige links