Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Afbeeldingen Meer Downloaden?

Waarom kan ik geen afbeeldingen meer downloaden?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen plaatjes meer opslaan?

1] Cache wissen en door gegevens bladeren

Een snelle herstart kan de meeste tijdelijke problemen en problemen oplossen. Als u echter nog steeds geen afbeeldingen van Google Chrome kunt opslaan, probeert u het cachegeheugen en de browsegegevens als volgt te wissen.
Waar vind ik de Downloads op mijn telefoon? Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Daarvan, kan geen foto's versturen via email?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen afbeeldingen via e-mail kunt versturen. Eén mogelijkheid is dat de bestandsgrootte van de afbeelding te groot is voor de e-maildienst die u gebruikt. De meeste e-maildiensten hebben een maximale bestandsgrootte voor bijlagen, dus als uw afbeelding te groot is, moet u deze verkleinen voordat u deze kunt e-mailen. Een andere mogelijkheid is dat de e-maildienst die u gebruikt geen afbeeldingen ondersteunt in het formaat van de afbeelding. Als u bijvoorbeeld een PNG-bestand probeert te e-mailen, maar de e-maildienst ondersteunt alleen JPEG's, dan moet u de afbeelding converteren naar JPEG voordat u deze kunt e-mailen. Tot slot is het ook mogelijk dat er iets mis is met het afbeeldingsbestand zelf. In dat geval moet u het bestand oplossen om uit te zoeken wat het probleem is. Dienovereenkomstig, kan geen foto's versturen via mail iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's kunt verzenden via e-mail op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat de foto's die u probeert te verzenden te groot zijn in bestandsgrootte. U kunt dit oplossen door de bestandsgrootte van de foto's te verkleinen voordat u ze verstuurt. Een andere mogelijkheid is dat het e-mailaccount dat u gebruikt om de foto's te versturen niet correct is ingesteld op uw iPhone. Om dit te controleren kun je naar de app Instellingen gaan en vervolgens Mail, Contacten, Agenda's selecteren. Vanaf daar kunt u uw e-mailaccount selecteren en ervoor zorgen dat de instellingen correct zijn. Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met je e-mailprovider voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail. Waarom kan ik geen barcode uitprinten? Om het probleem te verhelpen kunt u de instellingen van de printer nakijken. We raden aan om de optie 'Print as Image' aan te vinken. Deze optie vindt u onder het tabblad of de knop 'Geavanceerd'. Probeer het label daarna nog een keer te printen.

En nog een vraag, kan bijlage in mail niet openen android?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat. Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken? Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Daarvan, is samsung cloud hetzelfde als galerij?

Samsung stopt met Clouddiensten Galerij medio 2021: Wat betekent dit precies? Geen paniek. De galerij op je Samsung telefoon blijft gewoon bestaan en je foto's in de galerij verdwijnen ook niet zomaar. Samsung stopt enkel met de clouddienst voor foto's en bestanden.

Door Prader

Vergelijkbare artikelen

Hoe zeg je dat je ziek bent? :: Waarom staat in Outlook het automatisch downloaden van afbeeldingen bij e-mail uit?
Handige links