Huis > I > Is Een Bcc Te Achterhalen?

Is een BCC te achterhalen?

In de verzonden items map, open het desbetreffende e-mail en vervolgens klik op het pijltje die je achter de ontvanger ziet. Hierna zou je de BCC adressen moeten kunnen zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je de geschiedenis achterhalen?

U kunt uw geschiedenis rechtsboven bekijken. Geschiedenis. Ga naar de adresbalk als de adresbalk onderaan staat. Om een site te bezoeken, tikt u op het item. Als u de site in een nieuw tabblad wilt openen, tikt u op het item en houdt u het vast. U kunt op Meer tikken in de rechterbovenhoek.

Wat dit betreft, is bcc anoniem?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Trouwens, wie ziet bcc? Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Wat betekent BCC in een e-mail?

BCC staat voor Blind Carbon Copy. Wanneer u iemand toevoegt aan het BCC-veld van een e-mail, ontvangt hij een kopie van de e-mail, maar is hij onzichtbaar voor andere ontvangers van de e-mail. Dit kan handig zijn als u iemand een kopie van een e-mail wilt sturen zonder zijn adres aan andere ontvangers te onthullen. Dus, kun je iedereen in bcc zetten? Er zijn twee soorten BCC-velden in e-mail: Blind Carbon Copy en Broadcast Carbon Copy.
Het eerste BCC-veld, Blind Carbon Copy, wordt gebruikt wanneer u een kopie van een e-mail naar iemand wilt sturen zonder dat de andere ontvangers van de e-mail weten dat u een kopie naar die persoon hebt gestuurd. Dit kan handig zijn als u iemand een kopie van een e-mail wilt sturen ter informatie, maar niet wilt dat hij op alle e-mails antwoordt of in toekomstige e-mails gecc'd wordt.
Het tweede BCC-veld, Broadcast Carbon Copy, wordt gebruikt als u dezelfde e-mail naar een groot aantal mensen wilt sturen, maar niet wilt dat iedereen elkaars e-mailadressen ziet. Dit kan handig zijn als u een nieuwsbrief of een ander soort massa-e-mail verstuurt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je een nummer achterhalen?

U kunt het nummer opzoeken als het geen mobiel nummer is. U kunt het telefoonboek op de website vinden. Gebruik een zoekmachine. Het nummer kan vermeld staan op een particuliere of zakelijke website.

Dienovereenkomstig, hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Bovendien, hoe werkt bcc in gmail? Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Hoeveel mensen in BCC Outlook?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Daarvan, wat voor winkel is bcc? Bakker Cash & Carry

BCC werd in 1945 opgericht door de ondernemer Herman Bakker, met een eerste winkel in Amsterdam-West. Onder zijn zoons Carel en Coos werd het bedrijf onder de naam Bakker Cash & Carry in de jaren zeventig en tachtig uitgebouwd tot een regionale keten.

Mensen vragen ook: wat is de betekenis van cc?

Cc staat volgens sommige naslagwerken voor copie conform (in de officiële spelling eigenlijk kopie conform), volgens andere voor carbon copy. Volgens de Fransen is cc een afkorting van copie conforme en volgens de Britten en Amerikanen van carbon copy, oftewel 'identiek afschrift (met behulp van carbonpapier)'.

Door Alisia Maeder

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een mail in CC? :: Kan je mails automatisch doorsturen?
Handige links