Huis > K > Kan Je Een Mail Later Versturen?

Kan je een mail later versturen?

Een bericht plannen dat later moet worden verzonden

Stel uw e-mailbericht op en neem een of meer namen van geadresseerden op in de regel Aan:. Selecteer op de knop Verzenden de vervolgkeuzepijl> Later verzenden. Voer een tijd en datum in. Selecteer Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Men kan zich ook afvragen: hoe plan je een mail?

E-mails plannen om te sturen

  1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Tik linksboven op Opstellen .
  3. Stel je e-mail op.
  4. Klik linksonder naast Verzenden op de dropdownpijl .
  5. Klik op Verzenden plannen.
Kan je een mail inplannen Outlook? Om je e-mail pas later te versturen kun je de functie 'Bezorging uitstellen' in Outlook gebruiken. Met deze functie stel je de datum en het tijdstip in waarop je de e-mail wil verzenden. Je verstuurt de e-mail gewoon zoals normaal, maar je e-mail wordt nog niet meteen verstuurd.

Hoe kan je een mail terughalen Outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om een mail in Outlook te herstellen. Een manier is om de ingebouwde functies van Outlook te gebruiken om de mail te herstellen. Een andere manier is om een herstelprogramma van derden te gebruiken.
Als u de ingebouwde functies van Outlook wilt gebruiken om de mail te herstellen, moet u Outlook openen en naar het menu Bestand gaan. Van daaruit moet u de optie Openen & Exporteren selecteren. Vervolgens moet u de optie Importeren/Exporteren selecteren. Daarna moet u de optie Importeren uit een ander programma of bestand selecteren en vervolgens op Volgende klikken. Selecteer vervolgens de optie Persoonlijke map bestand (.pst) en klik op Volgende. Daarna moet u bladeren naar de locatie van het .pst-bestand waarvan u de mail wilt herstellen. Zodra u het bestand hebt geselecteerd, moet u op Voltooien klikken.
Als u een herstelprogramma van derden wilt gebruiken, zijn er een paar verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Eén optie is om een hulpmiddel te gebruiken waarmee u de mail van een .pst-bestand kunt herstellen. Een andere optie is om een tool te gebruiken waarmee u de mail van een Exchange Server kunt herstellen. Kan je een mail plannen? Ja, je kunt een e-mail inplannen. Je kunt een tool als Boomerang gebruiken om een e-mail in te plannen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Hoe plan je een bericht op WhatsApp?

Klik op + Icoon in de rechterbovenhoek en tik op Persoonlijke automatisering maken . Tik in het volgende scherm op tijdstip Om te plannen wanneer de automatisering moet worden uitgevoerd. Selecteer in dit geval de data en tijden waarop je WhatsApp-berichten wilt plannen. Zodra je dat hebt gedaan, tik je op volgende . En nog een vraag, waar kan ik acties vinden outlook? Acties aanpassen

  • Selecteer bovenaan de pagina, Instellingen.
  • Selecteer E-mail > Acties aanpassen.
  • Ga naar het type acties dat u wilt toevoegen.
  • Schakel de selectievakjes in van de acties die u wilt weergeven.
  • Als u de volgorde waarin ze worden weergegeven wilt wijzigen, selecteert u ze in een andere volgorde.

Daarvan, hoe vind ik mijn verzonden mails terug?

Verzonden e-mail bekijken

  1. Klik op Verzonden items in de mappenlijst. Tip: Als u de map Verzonden items niet ziet, klikt u op de pijl (>) links van de accountmap om de lijst met mappen uit te vouwen.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt weergeven. E-mailberichten kunt u snel vinden met behulp van de zoekfunctie.
Hoe komt het dat mijn mails verdwijnen? Omdat bij IMAP de berichten altijd op de server staan, ipv op je apparaten, zal de mailbox in de loop van de tijd steeds groter worden. En omdat de mail op de server staat, zal een mail die je verwijdert op apparaat A ook op apparaat B verdwijnen.

Daarvan, kan je een automatisch bericht sturen op whatsapp?

Je kunt het inplannen van een WhatsApp-bericht zo beknopt of uitgebreid mogelijk maken als je zelf wil. Het is bijvoorbeeld mogelijk om één bericht naar meerdere contacten tegelijk te sturen. Ook kun je het bericht diverse keren herhalen, bijvoorbeeld om iemand dagelijks aan iets aan te herinneren.

Door Petr Rebillard

Vergelijkbare artikelen

Hoe pin je een chat op WhatsApp? :: Waar staan de mail instellingen?
Handige links