Huis > H > Hoe Print Ik Een Mail Vanaf Mijn Iphone?

Hoe print ik een mail vanaf mijn iPhone?

Je kunt ook e-mails, documenten en foto's printen vanaf je iPhone. Open het bestand dat je wilt printen, selecteer 'delen' en dan 'printen'. Als je een e-mail wilt printen tik je op het pijltje onderaan het scherm (dus alsof je gaat antwoorden op de mail).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik niet printen vanaf mijn iPhone?

Printen vanaf je iPhone met een print-app

Werkt je printer niet via AirPrint? Dan kun je vaak alsnog direct via je iPhone printen door gebruik te maken van de app die vrijwel elke printerfabrikant heeft ontwikkeld. De app voor je printer kun je downloaden in de Apple Store.
Is mijn printer geschikt voor AirPrint? Zorg ervoor dat jouw Apple apparaat is aangesloten op hetzelfde wifi netwerk als jouw printer. De printer heeft waarschijnlijk een eigen wifi netwerk waarop jij jouw iPhone of iPod Touch moet aansluiten. Alleen dan werkt AirPrint met jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac.

Welke app voor HP printer?

Er is geen specifieke app voor HP printers. Er zijn echter veel apps die compatibel zijn met HP printers. Enkele van de populairste apps zijn HP ePrint, AirPrint en HP Smart. Hoe verbind je een HP printer met wifi? Om een HP printer met wifi te verbinden, zorgt u er eerst voor dat de printer is ingeschakeld en zich binnen het bereik van het wifi-netwerk bevindt. Open vervolgens het bedieningspaneel van de printer en navigeer naar het wifi setup menu. Selecteer hier het wifi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in. Zodra de printer verbonden is, zou u draadloos moeten kunnen afdrukken vanaf uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Men kan zich ook afvragen: hoe printen met hp smart?

Printen gaat als volgt: klik in het hoofdscherm van de HP Smart app op Foto's printen of Documenten printen. Kies of je wilt printen vanaf je apparaat of vanaf bijvoorbeeld Dropbox of social media. Selecteer je foto en klik op afdrukken. Hierna kun je meerdere opties aanpassen zoals de lay-out en papiergrootte. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik een document niet afdrukken? U kunt mogelijk de afdrukhulp en probleemoplossers van Windows gebruiken om het afdrukprobleem op te lossen: Selecteer Start > Instellingen. Typ Problemen met de printer en klik vervolgens op Problemen met afdrukken vinden en oplossen.

Waarom kan ik niet meer draadloos printen?

1) Printer problemen: Mijn printer wil niet printen

Heb je een draadloos model? Check dan of de WiFi is ingeschakeld en je verbonden bent met het juiste netwerk. De printer driver en software moeten op de computer waarmee je af wilt drukken worden geïnstalleerd.
Waarom maakt mijn laptop geen verbinding met de printer? Als je laptop niet aan het printer kan verbinden, kan dat verschillende oorzaken hebben. Mogelijke oorzaken zijn onder andere:
- De printer staat niet aan of is niet goed aangesloten op het netwerk. Zorg ervoor dat de printer aanstaat en goed is aangesloten op hetzelfde netwerk als je laptop.
- De printer wordt niet ondersteund door je laptop. Controleer of de printer die je wilt gebruiken wordt ondersteund door je laptop. Als dat niet het geval is, kan je niet verbinden.
- Er is een probleem met de drivers. Soms kan een probleem met de drivers ervoor zorgen dat je laptop niet kan verbinden met de printer. In dat geval kan het helpen om de drivers te verwijderen en opnieuw te installeren.

En nog een vraag, waarom kan ik wel scannen maar niet printen?

Als je een scanner gebruikt om een ​​document of afbeelding naar je computer te scannen, maakt de scanner een digitale kopie van het document of de afbeelding. De scanner zet het document of de afbeelding om in een bestand dat je kunt openen, bewerken of opslaan, net zoals een foto of een ander bestand dat je hebt gedownload of gemaakt.
Als je een printer gebruikt om een document of afbeelding af te drukken, maakt de printer een hardcopy van het document of de afbeelding. De printer zet het document of de afbeelding om in een bestand dat je kunt afdrukken.

Door Mariska Deakins

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Afdrukspooler? :: Kan je printen vanaf je telefoon?
Handige links