Huis > W > Waarom E-Mail Archiveren?

Waarom e-mail archiveren?

Archiveren is de oplossing als je jouw mailbox opgeruimd en overzichtelijk wilt houden. In de archiefmap plaats je alle mailtjes die je nog niet wilt verwijderen. Hou het bij voorkeur bij één map, als het echt niet anders kan een paar mapjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe lang duurt archiveren Outlook?

LET OP: Het kan 24 uur tot een week duren voordat het daadwerkelijke archiveren start. Hoe kan ik mijn mails archiveren? Een bericht archiveren

Tik in een geopend bericht op Archiveren. . Veeg in je inbox het bericht naar rechts of links.

Daarvan, hoe kom ik in mijn archief?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot uw archieven. Eén manier is om in te loggen op uw account en te klikken op de link "Mijn archieven". Dit brengt u naar een pagina waar u al uw gearchiveerde items kunt bekijken. Een andere manier om toegang te krijgen tot uw archieven is om naar de pagina "Instellingen" te gaan en te klikken op het tabblad "Archieven". Dit brengt u ook naar een pagina waar u al uw gearchiveerde items kunt bekijken. Hoe bekijk je gearchiveerde chats? Om gearchiveerde chats te bekijken, moet u eerst het chatvenster openen. Klik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het chatvenster. Er verschijnt een drop-down menu met de optie "Gearchiveerde chats bekijken". Als u op deze optie klikt, wordt een nieuw venster geopend waarin al uw gearchiveerde chats worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen van e-mails?

Of u een e-mailbericht nu verwijdert of archiveert, het verdwijnt uit uw Postvak IN. In Gmail/Google-apps wordt een verwijderd bericht in de prullenbak geplaatst, terwijl een gearchiveerd bericht automatisch naar de map Archiefmap Alle e-mail wordt verplaatst. Dienovereenkomstig, hoe haal je mail uit archief? Gearchiveerde berichten terugplaatsen in je inbox

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Ga naar het gearchiveerde bericht.
  3. Schakel het selectievakje naast het bericht in.
  4. Klik bovenaan op Naar inbox verplaatsen .

Trouwens, hoe lang blijft een mail bewaard?

Belangrijk bewaargedrag voor Gmail

Als meerdere aangepaste bewaarregels gelden voor een bericht, bewaart Gmail het bericht volgens de regel met de bewaarperiode die het laatst voorbij is. Het bewaarbeleid van 30 dagen voor Gmail kan ertoe leiden dat berichten vertraagd definitief worden verwijderd.
Hoe lang duurt synchroniseren Outlook? Wanneer u Outlook start, het begint automatisch mail te synchroniseren. Het ontvangt en verzendt het, en sommige versies maken verbinding met de Exchange-server. Op langzamere systemen kan het meer dan een half uur duren.

Hoe schakel ik Outlook mappen synchronisatie uit?

Klik op de Alle Accounts optie en klik vervolgens op Bewerken. Klik in het navigatiedeelvenster (links) RSS. Onder Verzenden/ontvangen Opties, klik op de selectievakjes naast de RSS die u niet wilt synchroniseren met Outlook en klik vervolgens op OK.

Door Eldwin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Outlook sneller laten opstarten? :: Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft account?
Handige links