Huis > H > Hoe Kan Ik Een Mail Naar Whatsapp Sturen?

Hoe kan ik een mail naar Whatsapp sturen?

Media, documenten, locaties of contacten doorsturen

  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Tik en houd het type bericht dat je wilt doorsturen ingedrukt. Je kunt meerdere berichten selecteren.
  3. Tik op Doorsturen .
  4. Kies een chat waarnaar je het bericht wilt doorsturen.
  5. Tik op Verzenden .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe Outlook mail doorsturen naar Gmail?

Ga naar de instellingen in Gmail en klik op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. In het gedeelte Doorsturen kies je voor Een doorstuuradres toevoegen. Voer het e-mailadres in waar je de berichten naartoe wilt doorsturen en bevestig met OK. Hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met Outlook? Meerdere berichten doorsturen als één gecombineerd bericht

  1. Klik in een van uw e-mailmappen op een van de berichten, houd Ctrlingedrukt en klik vervolgens op elk extra bericht.
  2. Klik in het menu Start op Doorsturen of druk op Ctrl+F op het toetsenbord.

Hoe Telenet mail doorsturen naar Gmail?

Er zijn enkele stappen die u moet volgen om uw Telenet mail door te sturen naar Gmail. Open eerst uw Telenet mailaccount en klik op het tandwiel 'Instellingen' in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op de tab 'Forwarding en POP/IMAP' en selecteer 'Enable POP for all mail'. Klik vervolgens op de knop 'Wijzigingen opslaan' onderaan de pagina.
Open uw Gmail-account en klik op het tandwiel 'Instellingen' in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op het tabblad 'Accounts en importeren' en selecteer 'Een eigen POP3-mailaccount toevoegen'. Voer in het veld 'Email Address' uw Telenet e-mailadres in en klik op de knop 'Next Step'.
Voer op de volgende pagina 'pop.telenet.be' in het veld 'POP Server' in en voer uw Telenet e-mailadres in het veld 'Username' in. Vul uw Telenet-wachtwoord in het veld 'Password' in en selecteer de optie 'Leave a copy of retrieved message on the server'. Klik op de knop 'Add Account'.
Dat is het! Uw Telenet-mail wordt nu doorgestuurd naar uw Gmail-account. Men kan zich ook afvragen: kan geen berichten doorsturen? Er zijn een paar redenen waarom u berichten niet kunt doorsturen. Eén reden is dat het bericht te groot kan zijn om doorgestuurd te worden. Een andere reden is dat het bericht gecodeerd kan zijn en alleen bekeken kan worden door de persoon die het gecodeerd heeft. Ten slotte staan sommige e-mailservers het doorsturen van berichten om veiligheidsredenen niet toe. Als u problemen hebt met het doorsturen van berichten, neem dan contact op met uw e-mailprovider om te zien of er beperkingen gelden.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Waar vind ik de instellingen van Outlook?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen in Outlook voor Windows

  1. Open Outlook en selecteer Bestand.
  2. Gebruik de vervolgkeuzekeuze onder Accountgegevens om het account te selecteren dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Accountinstellingen.
  4. Selecteer het type gegevens dat u wilt wijzigen.
Dienovereenkomstig, hoe lang stuurt ziggo mail door? De eerste 6 maanden worden je mailtjes nog automatisch naar een nieuw mailadres doorgestuurd, maar daarna niet meer. Wees dus goed voorbereid! Je kan je oude e-mails niet meenemen als je overstapt naar een andere provider. Belangrijke mailtjes moet je dus op een andere manier opslaan.

Waarom kan ik geen bijlagen toevoegen in Gmail?

Je netwerkbeheerder of internetprovider heeft 'mail-attachment.googleusercontent.com' misschien geblokkeerd. Dit is het domein dat Google gebruikt om bijlagen te hosten. Neem voor meer hulp contact op met je internetprovider. Wat dit betreft, hoe voeg ik een bijlage bij een e-mail op iphone? E-mailbijlagen toevoegen op de iPhone

  1. Tik in de e-mail op de plek waar je de bijlage wilt invoegen. Tik vervolgens op. in de opmaakbalk boven het toetsenbord.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Een document bijvoegen: Tik op. boven het toetsenbord en zoek het document in Bestanden.

Hoe verplaats ik een document naar een map?

Androidmap

Zo verplaats je meerdere bestanden:

  1. Tik rechtsboven op Meer. Selecteren.
  2. Vink het rondje aan naast elk bestand dat je wilt verplaatsen.
  3. Tik rechtsboven op Meer. Verplaatsen naar.

Door Samul

Vergelijkbare artikelen

Hoe ruim je je mail op? :: Hoe kan ik Outlook sneller laten opstarten?
Handige links