Huis > W > Welke Functietoets Kan Er Worden Gebruikt Om Een Actie Te Herhalen?

Welke functietoets kan er worden gebruikt om een actie te herhalen?

SneltoetsFunctie
Ctrl + WWord afsluiten
Ctrl + XKnippen
Ctrl + YHerhalen
Ctrl + ZOngedaan maken

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dus, wat is een filtertoets?

Filtertoetsen is een toegankelijkheidsoptie die u kunt gebruiken om de herhalingssnelheid van het toetsenbord te bepalen en herhaalde sleutels te negeren. Wat is de Logotoets? Windows-logotoets Startscherm openen of sluiten.

Hoe gebruik je het derde teken op je toetsenbord?

Er is geen derde teken op een toetsenbord. Daarvan, hoe kom ik in het configuratiescherm windows 10? Om het configuratiescherm van Windows 10 te openen, opent u het menu Start en klikt u op "Configuratiescherm".

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn wisseltoetsen?

Met Wisseltoetsen kan een signaal worden afgespeeld wanneer u op Caps Lock, Num Lock of Scroll Lock drukt. Dit signaal voorkomt ergernis doordat u niet meer zonder het te merken onbedoeld op een van deze toetsen kunt drukken. Dienovereenkomstig, wat doet ctrl windows d? Windows-toets +D

Het Bureaublad weergeven en verbergen.

Wat kan je doen met Ctrl Z?

Elke keer dat u Ctrl+Z gebruikt, wordt de volgende laatste handeling teruggedraaid. Eigenlijk alle e-mailprogramma's en andere applicaties waarin u tekst typt, kennen deze handige terugdraai-optie. Bestanden kopiëren, verplaatsen of verwijderen. U maakt het met Ctrl+Z allemaal ongedaan. Dus, wat is alt f5? F5 toets wordt gebruikt om een webpagina te vernieuwen. Klik op F5 om Zoeken & vervangen te openen in een venster van Microsoft Word. Start een slideshow wanneer erop wordt geklikt in PowerPoint. Fn + F5 vermindert de helderheid van het beeldscherm op een aantal laptops.

Dienovereenkomstig, wat is alt f3?

Voor iedereen van eerder of later die het niet kent – het is een engels acroniem dat staat voor: What You See Is What You Get. Oftewel: wat je schrijft komt direct in de juiste opmaak te staan.

Door Lynsey

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn spam vinden in outlook? :: Hoe maak je een standaard mail in Gmail?
Handige links