Huis > W > Welke Versies Outlook Zijn Er?

Welke versies Outlook zijn er?

Microsoft Outlook is in verschillende versies uitgekomen:

  • Outlook 97.
  • Outlook 98.
  • Outlook 2000 (Outlook 9)
  • Outlook 2002 (Outlook 10/XP)
  • Office Outlook 2003 (Outlook 11)
  • Office Outlook 2007 (Outlook 12)
  • Outlook 2010 (Outlook 14)
  • Outlook 2013 (Outlook 15) - 1 februari 2013.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat kost een Outlook programma?

Het pakket Office 2021 voor Thuisgebruik en Studenten kost eenmalig 149,- euro. Voor dat bedrag mag u alle Office-diensten en programma's eindeloos gebruiken. De diensten en programma's komen overeen met Microsoft 365 maar er zijn enkele verschillen: Office 2021 kan slechts op één computer worden geïnstalleerd. Hoe kan ik gratis Outlook installeren? Hoe Outlook gratis te downloaden

  1. Klik in de zijbalk op de knop DOWNLOADEN om naar de website van Office te gaan.
  2. Klik op OFFICE KOPEN.
  3. Klik op de link OFFICE 1 MAAND GRATIS PROBEREN.
  4. Klik op de knop PROBEER 1 MAAND GRATIS.
  5. Als je al een account hebt, kun je je aanmelden en op VOLGENDE klikken.

Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn outlook weer normaal?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen om uw Outlook weer normaal te krijgen:
1. Probeer eerst uw computer opnieuw op te starten. Dit kan het probleem verhelpen als het gewoon een storing is.
2. Als opnieuw opstarten niet werkt, probeer dan Outlook te openen in veilige modus. Ga hiervoor naar het menu Start en typ "outlook.exe /safe" (zonder de aanhalingstekens). Dit zal Outlook openen zonder enige van uw aanpassingen of invoegtoepassingen, dus als een van die het probleem veroorzaakt, zou het in Veilige modus moeten worden opgelost.
3. Als Outlook nog steeds niet goed werkt, kunt u proberen de standaardinstellingen te herstellen. Ga hiervoor naar het menu Bestand en klik op "Reset."
4. Tot slot, als geen van deze oplossingen werkt, moet u Outlook misschien verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen imap en pop3? IMAP en POP3 zijn twee populaire protocollen voor het ophalen van e-mail van een mailserver. Beide protocollen worden ondersteund door alle grote e-mailproviders en kunnen met elk e-mailprogramma worden gebruikt.
IMAP is de modernste van de twee protocollen en biedt een aantal voordelen ten opzichte van POP3. Met IMAP worden e-mails nooit naar uw computer gedownload, ze blijven op de server staan en worden gesynchroniseerd met uw e-mailprogramma. Dit betekent dat u vanaf elke computer of apparaat met een internetverbinding toegang heeft tot uw e-mails. IMAP ondersteunt ook functies zoals e-mail threading en flags, die niet beschikbaar zijn met POP3.
POP3 daarentegen downloadt e-mails naar uw computer en verwijdert ze vervolgens van de server. Dit kan problematisch zijn als u uw e-mails vanaf meerdere apparaten wilt bekijken, omdat elk apparaat een aparte kopie van uw e-mails heeft. POP3 mist ook enkele van de geavanceerde functies van IMAP, zoals e-mail threading en flags.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Waarom update Outlook niet?

Open een willekeurige Office-toepassing, zoals Outlook of Word. Selecteer Bestand en selecteer vervolgens Office-account of Account. Controleer het versienummer dat wordt weergegeven onder Office Updates. Als de versie eerder is dan 2008, selecteert u Bij werkopties en selecteert u Nu bijwerken. Waarom kan ik mijn Outlook niet openen? Start Outlook opnieuw en schakel de invoegtoepassing uit die het probleem veroorzaakte. Start daarna Outlook opnieuw. Zorg dat u het proces van opnieuw starten-uitschakelen-opnieuw starten uitvoert voor elke invoegtoepassing die oorspronkelijk in Outlook is ingeschakeld.

Bovendien, hoe kan je updaten?

De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.
Men kan zich ook afvragen: waar staan de mails op mijn mac? De Mail app vind je in het Dock onder in je beeldscherm. In deze app kies je welke aanbieder voor e-mail je wilt gebruiken: Open de Mail app. Klik in de menubalk boven in je scherm op Mail.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik de email instellingen?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Door Melitta Elacqua

Vergelijkbare artikelen

Waarom vraagt Outlook steeds om mijn wachtwoord? :: Waarom kan ik mijn email niet versturen?
Handige links