Huis > W > Waarom Moet Ik Whatsapp Bijwerken?

Waarom moet ik WhatsApp bijwerken?

Als je een bericht hebt ontvangen dat niet wordt ondersteund door de versie van WhatsApp die jij hebt, dan moet je de app updaten. We moedigen je aan altijd de nieuwste versie van WhatsApp te gebruiken. De nieuwste versies bevatten de meest recente functies en bugfixes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn iPhone niet updaten?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.
Waar apps downloaden Samsung? Android 6

  • Open vanaf het startscherm of het app-overzicht de 'Play Store'.
  • Tik hier bovenin op de zoekbalk en tik de naam van je app in.
  • Kies een van de apps uit de lijst en tik hierop.
  • Tik op 'Installeren'.
  • Tik op 'Accepteren'.
  • Jouw gekozen app wordt nu gedownload en geïnstalleerd.

Kan niet downloaden via App Store?

Als u problemen hebt met het downloaden van apps uit de App Store, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of u verbinding hebt met internet en of uw apparaat is aangemeld bij de App Store met uw Apple ID. Als dat niet werkt, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten en probeer de app opnieuw te downloaden. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Apple voor hulp. Trouwens, kan geen bestanden downloaden android? Er zijn een paar verschillende redenen waarom u mogelijk geen bestanden kunt downloaden op uw Android-apparaat. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat helpt.
Controleer vervolgens of er genoeg opslagruimte is op je toestel. Als u een groot bestand probeert te downloaden, moet u misschien eerst wat ruimte op uw toestel vrijmaken.
Probeer ten slotte uw toestel opnieuw op te starten. Soms kan een simpele herstart kleine softwarefouten verhelpen die het downloaden van bestanden verhinderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat is de betekenis van compatibel?

compatibel - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: com-pa-ti-bel 1. goed met elkaar te verenigen ♢ een baan en een druk gezien zijn echt wel compatibel 2. op elkaar aan te sluiten ♢ deze computer en... Bovendien, wat betekent niet compatibel met deze ipad? Dit betekent meestal dat je apparaat niet compatibel is met de meest recente versie van de Netflix-app. Volg de onderstaande stappen om je iOS-versie te bepalen en te controleren of je Netflix kunt downloaden op dit apparaat.

Waarom kan ik Google lens niet installeren?

Download Google Lens

Mocht je een melding krijgen dat de app niet beschikbaar is, dan moet je de systeemtaal van je smartphone tijdelijk aanpassen naar het Engels. Na het instellen is er alsnog een Nederlandstalige versie beschikbaar. Via onderstaande link is de app gratis in de Play Store te vinden.
Waar kan ik mijn apps updaten? De meeste apps kunnen worden bijgewerkt door naar de App Store of Google Play Store te gaan en op 'Updates' te tikken. Soms moet je de app echter verwijderen en opnieuw installeren om de update te kunnen ontvangen.

Hoe kan ik een app uploaden?

Om een app te uploaden, hebt u een account nodig bij een app-platform, zoals Apple App Store, Google Play of Microsoft Store. Als u een account hebt, kunt u de app publiceren door de volgende stappen te volgen:
1. Log in op het app-platform met uw account.
2. Upload het apparaat van de app naar het platform.
3. Vul de vereiste velden in, zoals het apparaat, de categorie en de beschrijving van de app.
4. Publiceer de app.

Door Goeger Aschim

Vergelijkbare artikelen

Kan bestanden niet verplaatsen naar SD kaart? :: Kan geen apps updaten Android?
Handige links