Huis > W > Wat Is De Tekstverwerker Van Apple?

Wat is de tekstverwerker van Apple?

Pages is de mooiste tekstverwerker die je ooit op een mobiel apparaat hebt gezien. Begin met een door Apple ontworpen sjabloon en maak in een handomdraai schitterende verslagen, digitale boeken, cv's, posters, en nog veel meer aan. Of gebruik een leeg document en maak je eigen ontwerp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen hoe pdf maken macbook?

Een document op de Mac bewaren als pdf-bestand

  1. Open het document op de Mac dat je als pdf-bestand wilt bewaren.
  2. Kies 'Archief' > 'Druk af'.
  3. Klik op het venstermenu 'Pdf' en kies 'Bewaar als pdf'.
  4. Kies een naam en locatie voor het pdf-bestand.
Hoe maak ik een PDF-bestand op mijn iPhone? Een PDF maken met je iPhone
  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Hoe werkt teksteditor?

Een tekstverwerker is een type programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van platte tekstbestanden. Tekstverwerkers verschillen van tekstverwerkers, zoals Microsoft Word, doordat ze geen functies bevatten voor het toevoegen van afbeeldingen of andere soorten inhoud aan een document. Sommige tekstverwerkers, zoals Microsoft WordPad en Notepad, worden meegeleverd met besturingssystemen. Andere, zoals vi en Emacs, zijn beschikbaar als zelfstandige programma's.
Tekstverwerkers hebben meestal functies als zoeken en vervangen, de mogelijkheid om regels tekst toe te voegen en te verwijderen, en de mogelijkheid om bestanden op te slaan. Sommige hebben ook geavanceerde functies zoals syntax highlighting, waarmee programmeurs de structuur van hun code kunnen zien. Wat dit betreft, waarom kan ik mijn word-document niet als pdf opslaan? Er zijn een paar redenen waarom u uw Word-document niet als pdf kunt opslaan. Eén reden kan zijn dat u geen pdf-printer op uw computer hebt geïnstalleerd. Een andere reden kan zijn dat uw Word-document bepaalde functies bevat die niet kunnen worden geconverteerd naar pdf-formaat. Als uw document bijvoorbeeld track changes of commentaar bevat, zullen deze functies verloren gaan wanneer u het document naar pdf converteert.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: waar vind ik mijn bestanden?

Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.
Dienovereenkomstig, waar kan ik gedownloade bestanden vinden op mijn ipad? Waar staan de downloads op je iPhone of iPad? Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden. Open de app Bestanden.

Waar staan gedownloade bestanden op iPad?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.
Men kan zich ook afvragen: hoe word document opslaan in mac? Opslaan met een andere bestandsnaam

  1. Klik in het menu Bestand op Opslaan als of druk op. + Shift + S.
  2. Als u het bestand wilt opslaan in een andere map dan de huidige map, gaat u naar die map.
  3. Voer in het vak Opslaan als een andere bestandsnaam in.
  4. Klik op Opslaan.

Dienovereenkomstig, hoe sla je een word document op op een macbook?

Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets.

Door Hudgens

Vergelijkbare artikelen

Hoe Pages document openen in Word? :: Hoe open ik documenten in Pages?
Handige links