Huis > I > Is Voorblad Pagina 1?

Is voorblad pagina 1?

Als de eerste pagina van uw document een voorblad is, de tweede pagina een inhoudsopgave is en u 'Pagina 1' wilt weergeven op de derde pagina, gaat u naar Paginanummering laten beginnen op pagina 3 - dubbelzijdig afdrukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Dus, hoe kan je paginanummer laten beginnen op pagina 2?

Voeg een sectie-einde toe op de laatste pagina van de inhoudsopgave. Voeg de paginanummering toe. Pas de opmaak van de paginanummering van de eerste sectie aan naar romeinse cijfers. Wat dit betreft, waarom kloppen mijn paginanummers niet? Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Kies de positie en uitlijning van de paginanummers. Als u geen paginanummer op de eerste pagina wilt weergeven, schakelt u de optie Nummer op eerste pagina uit.

Hoe pas je paginanummering aan in Word?

Om de paginanummering in Word aan te passen, opent u het tabblad Paginaopmaak en klikt u op de knop Paginanummer. Er verschijnt een keuzemenu met verschillende paginanummeropties. Selecteer de gewenste paginanummeroptie en de paginanummers verschijnen in het document. Je kunt ook vragen heeft een inhoudsopgave een pagina nummer? Een inhoudsopgave (TOC) heeft geen paginanummer in de kop- of voettekst. De TOC wordt gegenereerd door de Word-verwerker en het paginanummer wordt automatisch gegenereerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Heeft de inhoudsopgave ook een paginanummer?

In ieder geval moet de inhoudsopgave, of je er nu een paginanummer onder zet of niet, gewoon worden meegeteld in de paginanummering. Trouwens, hoe maak je een inhoudsopgave? De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.

Wat is een sectie einde in Word?

Sectie-einden gebruiken om documenten van alle grootten op te splitsen en op te maken. U kunt bijvoorbeeld secties opmaken in hoofdstukken en opmaak toevoegen, zoals kolommen, kop- en voetteksten, paginaranden, aan elk hoofdstuk. Hoe verwijder je een pagina einde? Een handmatig pagina-einde verwijderen

  1. Ga naar Start en selecteer Weergeven/verbergen . Hiermee worden pagina-onderbrekingen weergegeven terwijl u aan het document werkt.
  2. Dubbelklik op het pagina-break om het te selecteren en druk vervolgens op Delete.

Je kunt ook vragen hoe kan je een sectie einde verwijderen?

Als u sectie-einden hebt toegevoegd in uw document, kunt u het gemakkelijkst zien waar ze beginnen en eindigen door opmaakmarkeringen weer te geven. Ga naar Starten selecteer Alle niet-afdrukbare tekens tonen. Selecteer het sectie-break en druk vervolgens op Delete.

Door Simmons

Vergelijkbare artikelen

Hoe paginanummering in Word op andere pagina laten beginnen? :: Hoe kom ik op mijn zakelijke Facebook pagina?
Handige links