Huis > H > Hoe Paginanummering In Word Op Andere Pagina Laten Beginnen?

Hoe paginanummering in Word op andere pagina laten beginnen?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina's aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dit in overweging nemend, hoe werkt paginanummering in word?

Paginanummers in Word

  1. Zorg dat u een Word-bestand van meerdere pagina's open hebt staan.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Invoegen.
  3. Klik op Koptekst en voettekst > Paginanummer.
  4. Een uitklapmenu verschijnt.
  5. Een menu klapt uit met de verschillende mogelijkheden voor de nummering.
  6. U ziet de geselecteerde nummering.
Waar begint paginanummering werkstuk? Vanaf welk hoofdstuk begin je met de paginanummering? De paginanummering start na het voorblad. Als je gebruikmaakt van een informatiepagina start de paginanummering vaak na de informatiepagina.

Wat dit betreft, waarom kloppen mijn paginanummers niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw paginanummers niet correct verschijnen. Controleer eerst of u daadwerkelijk paginanummers in uw document hebt ingevoegd - ze verschijnen niet automatisch. Om paginanummers in te voegen, gaat u naar het tabblad "Invoegen" en klikt u op "Paginanummer".
Als je paginanummers hebt ingevoegd, maar ze verschijnen niet op de juiste plaats, komt dat waarschijnlijk doordat je de marges van je document niet goed hebt ingesteld. Paginanummers worden meestal ingevoegd in de voettekst van een document, het gebied onder de tekst. Om uw marges aan te passen, gaat u naar het tabblad "Paginaopmaak" en klikt u op "Marges". Daar kunt u een van de vooraf ingestelde marges selecteren of uw eigen marges invoeren.
Als uw paginanummers wel verschijnen, maar niet in de juiste volgorde, komt dat waarschijnlijk doordat u uw document niet hebt opgedragen de pagina's vanaf een bepaald punt te nummeren. Als uw document bijvoorbeeld een titelpagina heeft, moet u het document vertellen dat de pagina's vanaf de tweede pagina genummerd moeten worden. Ga hiervoor naar het tabblad "Invoegen" en klik op "Paginanummer". Van daaruit selecteert u "Paginanummers opmaken" en onder "Paginanummering" selecteert u "Beginnen bij:" en voert u het nummer in waarmee de pagina's moeten beginnen. Heeft een inhoudsopgave een pagina nummer? Ja, een inhoudsopgave heeft meestal paginanummers naast elk item. Deze paginanummers geven aan waar de betreffende sectie in het document begint.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Je kunt ook vragen heeft het voorwoord een paginanummer?

De omslag, de titelpagina, het voorwoord, de inhoudsopgave en de samenvatting geen paginanummer krijgen. Hoe doe je paginanummering in Google Docs? Paginanummers toevoegen

  1. Open een document in de Google Documenten-app.
  2. Tik op Bewerken .
  3. Tik op Invoegen .
  4. Tik op Paginanummer .
  5. Kies waar je de paginanummers wilt weergeven en of je de eerste pagina wilt overslaan.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een inhoudsopgave?

De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.
Heeft een inleiding een nummer? Als ik het werkstuk moest maken zou ik het zo doen: - voorblad (geen nummer, wel meetellen) - voorwoord (geen nummer, wel meetellen) - inhoudsopgave (pagina 3, wel een nummer dus) - Inleiding (direct na de inhoudsopgave; niet ervoor, de inleiding is namelijk onderdeel van de inhoud van je werkstuk).

Wat staat er op de titelpagina?

De titelpagina is het voorblad van je scriptie en je vermeldt hierop de titel, je naam en de namen van je begeleiders. Voor het titelblad kun je een illustratie gebruiken, want het oog wil natuurlijk ook wat.

Door Nielson Mchughes

Vergelijkbare artikelen

Waar moet pagina nummering? :: Is voorblad pagina 1?
Handige links