Huis > W > Wat Is Een Parseerfout?

Wat is een Parseerfout?

Wat betekent dit? Dat betekent dat de smartphone niet beschikt over Android versie 4.3 of hoger of dat de Smartphone niet beschikt over BLE /Bluetooth versie 4.0.

Lees verder

Hoe gebruik ik Google Spreadsheet?

Google Spreadsheets werkt aan de hand van cellen die in een groot werkblad staan. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De rijen hebben allemaal een ander cijfer en de kolommen hebben allemaal een andere letter. Cel A1 is de eerste cel linksboven, daarnaast staat B1 en ga zo maar door. Je kunt ook vragen hoe spreadsheet invullen? Open een spreadsheet in Google Spreadsheets. Klik op een cel en sleep vervolgens de muis over de nabijgelegen cellen die je wilt selecteren, of houd ⌘ ingedrukt (op een Mac) of Ctrl (in Windows) en klik op een andere cel. Gebruik de opties in de werkbalk bovenaan om tekst of getallen in een cel op te maken.

Wat kun je met spreadsheet?

Een spreadsheet is een digitaal document dat informatie bevat georganiseerd in een raster van kolommen en rijen. Deze informatie kan numerieke gegevens, tekst of afbeeldingen zijn. Spreadsheets worden vaak gebruikt om gegevens op te slaan die worden gebruikt in wiskundige of statistische berekeningen. Ze kunnen ook worden gebruikt om financiële gegevens bij te houden, zoals inkomsten en uitgaven. Vervolgens, hoe spreadsheet bewerken? Om een spreadsheet te bewerken, opent u eerst de spreadsheet in het programma waarin u deze hebt gemaakt. Klik vervolgens op de cel die u wilt bewerken en breng uw wijzigingen aan. Zodra u klaar bent, klikt u op het pictogram opslaan in de linkerbovenhoek van het scherm.

Dienovereenkomstig, hoe werken secties in google forms?

secties

Secties in je formulier overslaan

  1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik op Sectie toevoegen. als je een sectie-einde wilt toevoegen.
  3. Kies eventueel onder aan elke sectie naar welke volgende sectie je mensen wilt sturen.
Hoe spreadsheet delen? Delen met specifieke mensen:
  1. Open het bestand dat u wilt delen (waarvan u de eigenaar bent of waarvoor u bewerkingsrechten heeft).
  2. Klik op Delen.
  3. Voer de e-mailadressen of groepen in waarmee u het bestand wilt delen.
  4. Kies welk toegangsniveau u mensen wilt geven: Bewerker, Reageerder of Kijker.
  5. Klik op Verzenden.

Hoe maak je een sheet?

Doe het volgende om een nieuwe spreadsheet te maken:

  1. Open het startscherm van Spreadsheets op sheets.google.com.
  2. Klik op Nieuw. . Er wordt een nieuw document gemaakt en geopend.
Dienovereenkomstig, is google spreadsheet gratis? Google Spreadsheets is gratis te downloaden voor Android, iPhone en iPad.

Wat is een spreadsheet programma?

S. Programma voor het bewerken van cijfers, reeksen en grafieken. In een spreadsheet (letterlijk: opengeslagen dubbele pagina) kunt u grote reeksen getallen verwerken, bijvoorbeeld om budgetten te berekenen of om de boekhouding bij te houden.

Door Jacki

Kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot? :: Kan er een parel in een mossel zitten?
Handige links