Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Persoonlijke Hotspot?

Kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot?

Controleer of Persoonlijke hotspot ingeschakeld is in 'Instellingen' > 'Persoonlijke hotspot'. Als u de persoonlijke hotspot niet kunt vinden of inschakelen, controleert u of uw mobiele aanbieder deze functie heeft ingeschakeld en of de functies voor persoonlijke hotspots wordt ondersteund door uw mobiele abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: kan geen beschikbare netwerken vinden?

Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld . Probeer eerder opgeslagen wifi-netwerken te verwijderen , zoek en maak opnieuw verbinding. Probeer een tijdelijk netwerk op te zetten met een mobiele telefoon, een ander apparaat (met de hotspotfunctie) of een draadloze router. Waarom kan ik geen verbinding maken met Netflix? Start je thuisnetwerk opnieuw op

Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Hoe vind ik mijn thuisnetwerk?

Als u Windows gebruikt, is de eenvoudigste manier om uw thuisnetwerk te vinden het Netwerkcentrum. Klik op "Adapterinstellingen wijzigen" in de linkerzijbalk, en u zou een lijst moeten zien van alle netwerken waarmee u momenteel verbonden bent. Als u op een thuisnetwerk bent aangesloten, zou het moeten worden vermeld als "Thuisnetwerk". Dienovereenkomstig, hoe bestanden delen in windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden te delen in Windows 10:
1. OneDrive - U kunt bestanden uploaden naar OneDrive en ze met anderen delen door ze een koppeling te sturen.
2. Bestanden rechtstreeks delen - U kunt bestanden rechtstreeks delen vanuit Bestandsbeheer door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en "Delen met" > "Specifieke mensen" te selecteren.
3. 3. Een map delen - U kunt een hele map delen door er met de rechtermuisknop op te klikken in Bestandsbeheer en "Delen met" > "Specifieke personen" te selecteren.
4. HomeGroup - Als u een thuisnetwerk hebt, kunt u de functie HomeGroup gebruiken om bestanden en printers te delen met andere computers in het netwerk.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dit in overweging nemend, kan gedeelde map niet vinden?

03 Gedeelde mappen openen

Alle bestanden in de gedeelde map zijn nu bereikbaar. Lukt het niet? Open het configuratiescherm en navigeer naar Netwerk en internet / Netwerkcentrum / Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen. Activeer de optie Netwerkdetectie inschakelen.
Hoe netwerklocatie toevoegen? Open Start > Computer. Klik onder in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop en selecteer Een netwerklocatie toevoegen. De wizard Netwerklocatie toevoegen wordt geopend.

Dienovereenkomstig, hoe leg je een netwerk aan?

Schaf een netwerkkabel aan die lang genoeg is om de afstand van jouw modem naar de router te overbruggen. Sluit de kabel aan op één van de gele LAN poorten van jouw modem en steek de andere kant van de kabel in de blauwe WAN poort. Nu kun je jouw wifi netwerk instellen. Hoe maak ik een thuisnetwerk met Windows 11? Thuisnetwerk instellen

  1. Kies 'Start / Instellingen / Netwerk en Internet'. Klik in het venster dat opent op de witte regel van de verbinding met je thuisnetwerk.
  2. Stel het netwerk in op Privé, dat vergemakkelijkt het delen binnen je netwerk. Die optie moet je alleen bij je thuisnetwerk gebruiken.

Waar staan de wachtwoorden in Windows 7?

Klik op Start en op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Gebruikersaccounts onder Kies een categorie om het dialoogvenster Gebruikersaccounts te openen. Open het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.

Door Sybilla Vivian

Vergelijkbare artikelen

Waarom SSD partitioneren? :: Wat is een Parseerfout?
Handige links