Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Pdf Een Png?

Hoe maak je van een PDF een PNG?

Nadat u het PDF-bestand hebt geopend, gaat u naar het tabblad 'Naar anderen' en selecteert u 'Converteren naar afbeelding'. Kies vervolgens "PNG (. png)". Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop "Opslaan" en het proces zal binnen enkele seconden worden voltooid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een Trimbox?

Een art- en trimbox is een gekleurd kader dat in de PDF wordt getoond als u deze opent in Adobe Acrobat Professional of Adobe Reader. Dit kader zal uiteraard niet op de uiteindelijke print verschijnen! Met de art- en trimbox wordt zoals gezegd het afgewerkte formaat van een binnenwerk of omslag gedefinieerd. Trouwens, waarom kan ik een pdf-bestand niet bewerken? Als het PDF-bestand wordt beschermd met een wachtwoord, hebt u het wachtwoord om het document te openen en het wachtwoord om machtigingen te wijzigen nodig om het PDF-bestand/de PDF Portfolio te bewerken.

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand in Word te bewerken. Eén manier is om het PDF-bestand te converteren naar een Word-document met behulp van een PDF-converter. Dit kan online of offline gebeuren. Zodra het PDF-bestand is geconverteerd, kunt u het document in Word bewerken.
Een andere manier om een PDF-bestand in Word te bewerken is met een PDF-editor. Dit kan online of offline gebeuren. Met een PDF-editor kunt u het PDF-bestand rechtstreeks in Word bewerken. Wat dit betreft, hoe kun je een pdf-bestand omzetten naar word? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand te converteren naar een Word-document. Eén manier is om een gratis online converter te gebruiken, zoals PDF to Word Converter. Een andere manier is om een betaald PDF-conversieprogramma te gebruiken, zoals Adobe Acrobat. Ten slotte kunt u een PDF naar een Word-document converteren door de PDF in Microsoft Word te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken? Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken?

Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere. Dus, hoe kan ik een gescand document verkleinen? Adobe Acrobat DC is als PDF-programma the industry standard. Wie dit pakket gebruikt, heeft (een niet-gratis maar wel) de eenvoudigste toepassing in handen om PDF-bestanden te verkleinen. Kort gesteld komt het neer op "Bestand > Opslaan als > Kleinere PDF".

Vervolgens, waarom is een pdf-bestand zo groot?

Wanneer uw PDF-bestand enkele onnodige pagina's bevat, zal het formaat ervan zeker groter zijn. Het verwijderen van die ongewenste pagina's is dus ook een efficiënte manier om de PDF-grootte te verkleinen. EasePDF biedt de tool " PDF verwijderen ", die u ook kan helpen om het probleemloos te doen.

Door Nico Moodey

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een bestand in Word? :: Hoe PDF pagina's samenvoegen?
Handige links