Huis > H > Hoe Spiegel Je Een Pdf?

Hoe spiegel je een PDF?

Onder Objecten in het rechterdeelvenster klikt u op een van de volgende gereedschappen: Verticaal spiegelen De afbeelding wordt verticaal gespiegeld, op de horizontale as. Horizontaal spiegelen De afbeelding wordt horizontaal gespiegeld, op de verticale as.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe spiegel je tekst in Pages?

Als u een object wilt spiegelen, tikt u op het object om het te selecteren, tikt u vervolgens op.orde en tikt u vervolgens verticaal of horizontaal op de spiegel.

Men kan zich ook afvragen: hoe een pagina draaien in word?

De afdrukstand van een pagina wijzigen in Liggend of Staand

  1. Selecteer de inhoud die u op een liggende pagina wilt.
  2. Ga naar Indeling en open het dialoogvenster Pagina-instelling.
  3. Selecteer Liggenden kies in het vak Toepassen de optie Geselecteerde tekst.
Men kan zich ook afvragen: hoe kun je in word 1 pagina draaien? Ga nu naar de pagina die je wilt laten liggen en kies op tabblad Pagina-indeling bij het onderdeel Pagina-instelling voor Afdrukstand. Vervolgens kies je voor Liggend.

Daarvan, hoe maak je een pagina-indeling in word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in Word een paginaopmaak kunt maken. Eén manier is het gebruik van de ingebouwde sjablonen die in het programma beschikbaar zijn. Een andere manier is om het tabblad Paginaopmaak op het lint te gebruiken om de marges, de paginastand en andere instellingen te wijzigen. U kunt ook pagina-einden invoegen om te bepalen waar de pagina-einden in uw document voorkomen. Hoe maak je van 1 PDF meerdere PDF? Er zijn een aantal manieren om een PDF in meerdere PDF's te splitsen. Eén manier is het gebruik van een PDF-editor zoals Adobe Acrobat. Met Adobe Acrobat kunt u de PDF die u wilt splitsen openen en vervolgens de optie "Splitsen" selecteren in het menu "Document". U kunt dan aangeven hoeveel pagina's u in elke nieuwe PDF wilt hebben.
Een andere manier om een PDF te splitsen is met een PDF-converter. Er zijn veel PDF-converterprogramma's online beschikbaar, zoals PDFSplit! en PDFsam. Met een PDF-converter kunt u aangeven welke pagina's u in elke nieuwe PDF wilt opnemen.
Tot slot kunt u een PDF-viewer zoals Adobe Reader gebruiken om een PDF te splitsen. Met Adobe Reader kunt u de PDF die u wilt splitsen openen en vervolgens in het menu "Bestand" de optie "Afdrukken" kiezen. Wanneer het afdrukdialoogvenster verschijnt, kunt u aangeven welke pagina's u in elke nieuwe PDF wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een bolle spiegel?

Het gereflecteerde licht kan niet worden gebruikt om het scherp te stellen. Het brandpunt en het middelpunt van de spiegel kunnen niet worden gezien, dus vormen ze een virtueel beeld.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan?

Als u elke pagina van het hele document als afzonderlijke bestanden wilt opslaan, kan de Kutools for Word's Split functie kan je een plezier doen. Kutools for Word : met meer dan 100 handige Word-invoegtoepassingen, gratis te proberen zonder beperking in 60 dagen. Dit in overweging nemend, hoe werkt pdf split and merge? Waar u bij veel andere programma's eerst de documenten laadt om ze pas daarna te bewerken, vraagt PDF Split & Merge om een andere werkwijze. Bij dit programma bepaalt u eerst wat u wilt doen, bijvoorbeeld documenten samenvoegen of draaien, en pas daarna laadt u ze in.

Men kan zich ook afvragen: hoe moet je iets kopieren en plakken?

Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken: Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Dus, hoe kan ik een beveiligd pdf bestand bewerken? Selecteer Gereedschappen > Beveiligen > Coderen > Beveiliging verwijderen. Welke opties beschikbaar zijn, is afhankelijk van het type wachtwoordbeveiliging dat is ingesteld voor het document: Als het document alleen een wachtwoord voor openen heeft, klikt u op OK om dit van het document te verwijderen.

Kan je een PDF-bestand bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

Open een bestand in Acrobat DC. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.

Door Adeline

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een PNG-bestand kleiner? :: Hoe kopieer ik een pagina uit een PDF?
Handige links