Huis > H > Hoe Spiegel Je Tekst In Pages?

Hoe spiegel je tekst in Pages?

Een object spiegelen

  1. Tik op het object om het te selecteren en tik vervolgens op .
  2. Tik op 'Orden' en tik vervolgens op 'Spiegel verticaal' of 'Spiegel horizontaal'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen?

Stap 1 laat zien hoe je een PAGES bestand kunt openen. Stap 2 is het installeren van de software. Zorg ervoor dat u de laatste versie van de viewer hebt. De standaardapplicatie moet zijn ingesteld om PAGES-bestanden te openen. Het PAGES-bestand moet volledig zijn en vrij van fouten.

Hoe zet je schermrotatie aan?

Scherm automatisch draaien

  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Selecteer Scherm automatisch draaien.
Hoe scherm draaien Samsung? Volg de onderstaande stappen om de schermrotatie in te stellen.
  1. Stap 1. Veeg met twee vingers op het scherm naar beneden om het Quick panel te openen.
  2. Stap 2. Als Automatisch roteren momenteel is ingeschakeld, wordt een blauw pictogram voor Automatisch roteren weergegeven.
  3. Stap 3.

Waar staat Rotatievergrendeling?

De rotatievergrendeling bevindt zich in de Instellingen-app onder het tabblad Weergave & Helderheid. Vanaf daar kunt u de rotatievergrendeling in- of uitschakelen. En nog een vraag, waar zit rotatievergrendeling iphone? De rotatievergrendeling op de iPhone bevindt zich in het Control Center. Om toegang te krijgen tot het Control Center, moet u omhoog vegen vanaf de onderkant van het scherm. Zodra u in het Control Center bent, ziet u het pictogram van de rotatievergrendeling.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Wat is Rotatievergrendeling iPad?

Direct kun je vanuit het bedieningspaneel de rotatievergrendeling raadplegen. Dit heeft als voordeel dat je het scherm staand of liggend vast kunt zetten zodat deze niet automatisch meebeweegt wanneer je het toestel 90º draait. We leggen uit hoe je het automatisch draaien van het scherm kunt voorkomen. Waarom draait mijn scherm niet Samsung? U kunt ook navigeren door Instellingen > Weergave > Geavanceerd en controleren of de optie'Scherm automatisch draaien'is ingeschakeld. Bovendien, als je Android 9 of hoger gebruikt, zul je zien dat je je telefoon zijwaarts houdt met een pictogram voor automatisch draaien in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Hoe kom ik in instellingen?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt. Hoe krijg ik mijn scherm weer horizontaal? To rotate your screen back to horizontal orientation, you will need to access the display settings for your device. This can usually be done by right-clicking on the desktop and selecting "Screen Resolution" or "Display Settings." From here, you should be able to change the orientation of your screen.

Hoe zet ik de Rotatievergrendeling uit?

Om de Rotation Lock uit te schakelen, gaat u naar de Instellingen van het apparaat en tikt u op de optie Beeldscherm. Vervolgens schakelt u de schakelaar naast Rotation Lock uit.

Door Cormick

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik het scherm vastzetten? :: Waarom draait mijn scherm niet Samsung?
Handige links