Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf Anonimiseren?

Hoe kan ik een PDF anonimiseren?

Tekst Redigeren voor Verbergen. Klik op het "Beschermen" tabblad en selecteer "Markeer voor Redigeren". Ga daarna naar de pagina waar u de tekst wilt verbergen en selecteer de tekst. U kunt ook de "Zoek & Redigeer" optie gebruiken om te zoeken naar een specifieke tekst en deze op alle pagina's tegelijk te verbergen.

Lees verder

Bovendien, hoe kan ik een formulier digitaal invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Dit in overweging nemend, wat is schrijven op pdf? Open uw PDF-bestand met Adobe Acrobat Reader en klik op Invullen en ondertekenen in de rechterkolom. U kunt ook op het tabblad Extra klikken en vervolgens op het potloodpictogram met dezelfde naam. Klik dan op Mij . Plaats uw cursor waar u wilt schrijven en voer uw tekst in het daarvoor bestemde veld in.

Hoe maak ik tekst zwart in PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren om tekst in een PDF zwart te maken. Eén manier is het gebruik van de "annotatie" tool in Adobe Acrobat Reader. Om dit te doen, opent u de PDF in Adobe Acrobat Reader en klikt u op de "annotatie"-tool in de werkbalk. Klik en sleep vervolgens met uw muis over de tekst die u zwart wilt maken. Een andere manier om tekst in een PDF zwart te maken is het gebruik van de "markeerstift". Hiervoor opent u de PDF in Adobe Acrobat Reader en klikt u op de "markeerstift" in de werkbalk. Klik en sleep vervolgens met uw muis over de tekst die u zwart wilt maken. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een pdf-bestand van een mail? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een PDF-bestand van een e-mail te maken, hangt af van het e-mailprogramma dat u gebruikt en van uw specifieke behoeften. Hier volgen echter enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn:
-Als u Microsoft Outlook gebruikt, kunt u de ingebouwde PDF-converter gebruiken om e-mails als PDF-bestand op te slaan. Open de e-mail die u wilt converteren, klik op het menu Bestand en kies Opslaan als. Kies vervolgens PDF uit de lijst met bestandsformaten en klik op Opslaan.
-Als u een ander e-mailprogramma gebruikt, zoals Gmail, kunt u de e-mail eerst opslaan als een EML-bestand (een veelgebruikt e-mailbestandsformaat). Open hiervoor de e-mail, klik op Bestand en selecteer Opslaan als. Kies vervolgens EML uit de lijst met bestandsformaten en klik op Opslaan. Zodra u de e-mail als EML-bestand hebt opgeslagen, kunt u een gratis online PDF-converter gebruiken om de e-mail naar een PDF te converteren.
Als u het PDF-bestand moet bewerken nadat u het uit een e-mail hebt geconverteerd, kunt u een gratis PDF-editor gebruiken zoals Adobe Acrobat Reader DC. Open het PDF-bestand in Adobe Acrobat Reader DC, maak uw bewerkingen en sla het bestand vervolgens op.

Mensen vragen ook: hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen. Dienovereenkomstig, hoe krijg je 1 pagina liggend in word? Een deel van een document wijzigen in Liggend

  1. Selecteer de inhoud die u op een liggende pagina wilt.
  2. Ga naar Indeling en open het dialoogvenster Pagina-instelling.
  3. Selecteer Liggenden kies in het vak Toepassen de optie Geselecteerde tekst.

Hoe PDF bewerken op iPhone?

PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.
Bovendien, kun je adobe gratis gebruiken? Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro DC om je PDF's makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken op Mac?

Open het bestand in voorvertoning, onmiddellijk kun je aan de slag met de markeringen. Ga naar de menu-optie: Weergave ▸ Toon markeringsknoppenbalk (of annotatiebalk), in de knoppenbalk verschijnen nu enkele hulpmiddelen waarmee je annotaties en markeringen kunt maken in het pdf-document.

Door Ludeman Bansilal

Hoe 1 blad uit PDF-bestand halen? :: Welk programma hoort bij PDF?
Handige links