Huis > H > Hoe 1 Blad Uit Pdf-Bestand Halen?

Hoe 1 blad uit PDF-bestand halen?

Pagina's verwijderen met de opdracht Verwijderen

  1. Kies Tools > Pagina's indelen of kies Pagina's indelen in het rechterdeelvenster.
  2. Geef het paginabereik op dat u wilt verwijderen.
  3. Klik in de secundaire werkbalk op Pagina's verwijderen en klik op OK om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kopieer ik een pagina uit een PDF-bestand?

Een enkele pagina uit een pdf opslaan

  1. Open het pdf-document in een willekeurige pdf-reader.
  2. Open het menu 'Afdrukken'.
  3. Vanuit het uitklapmenu Pagina selecteer je 'Bereik'.
  4. Voer het paginanummer in van de pagina waarvan je een kopie wilt maken.
  5. Druk op 'Afdrukken'.
  6. Vindt de enkele pdf-pagina.
Hoe spiegel je een PDF? Onder Objecten in het rechterdeelvenster klikt u op een van de volgende gereedschappen: Verticaal spiegelen De afbeelding wordt verticaal gespiegeld, op de horizontale as. Horizontaal spiegelen De afbeelding wordt horizontaal gespiegeld, op de verticale as.

Vervolgens, kan je een pdf-bestand draaien?

Ja, u kunt PDF-bestanden op uw computer openen en bekijken met een PDF-leesprogramma. Adobe Reader is een populair PDF-leesprogramma dat gratis verkrijgbaar is. Zodra u een PDF-leesprogramma op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u PDF-bestanden openen door erop te dubbelklikken. Hoe kan ik een PDF-bestand kopieren naar word? Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand naar Word te kopiëren. Eén manier is om het PDF-bestand te openen in Adobe Acrobat Reader en het menu "Bewerken" te selecteren. Selecteer vervolgens "Kopieer bestand naar klembord". Vervolgens opent u Microsoft Word en selecteert u in het menu "Bewerken" > "Plakken". Een andere manier is het gebruik van een PDF-naar-Word converter, zoals PDFelement.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Kan pdf bestand niet verwijderen?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies What's locking this file. Er verschijnt een overzicht van programma's en processen die het bestand opeisen. Vervolgens heb je meerdere opties, zoals het ontgrendelen van het bestand en het verwijderen van het bestand. Waarom kan ik geen PDF bestanden verwijderen? Antwoord: Als je een pdf bestand niet kan verwijderen betekent dat inderdaad dat hij geopend is in een ander programma, maar dit programma hoeft niet persé open te staat.

Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan?

Als u elke pagina van het hele document als afzonderlijke bestanden wilt opslaan, kan de Kutools for Word's Split functie kan je een plezier doen. Kutools for Word : met meer dan 100 handige Word-invoegtoepassingen, gratis te proberen zonder beperking in 60 dagen. Men kan zich ook afvragen: hoe document in spiegelbeeld afdrukken? U kunt het document als een afbeelding in spiegelbeeld afdrukken door de gegevens horizontaal te spiegelen. Open het tabblad [Kwaliteit]. Selecteer [Afdrukken in spiegelbeeld].

Hoe zet je een afbeelding in spiegelbeeld?

Een object spiegelen

  1. Klik op het object dat u wilt draaien.
  2. Ga onder Hulpmiddelen voor tekenen (of Hulpmiddelen voor afbeeldingen als u een afbeelding draait) naar het tabblad Opmaak en klik in de groep Schikken op Draaien. Vervolgens: Als u een object wilt omkeren, klikt u op Verticaal spiegelen.

Door Broome Dicioccio

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je een Word bestand op als PNG? :: Hoe kan ik een PDF anonimiseren?
Handige links