Huis > W > Wat Is Een Browserknop?

Wat is een Browserknop?

Als je lekker op het internet aan het rondsurfen bent en je ziet iets wat je interessant vindt klik je op de browserknop. Dan opent zich een soort popup met de afbeeldingen van de internetpagina die je op dat moment bekijkt.

Lees verder

Mensen vragen ook: hoe pin ik iets?

Download de browserknop om pins te maken en te bewaren van afbeeldingen die je op internet tegenkomt. Je kunt ook een afbeelding van je computer of telefoon uploaden om een pin te maken . Kan je Pinterest gebruiken zonder account? Je kunt alle pins bekijken op Pinterest zonder in te loggen op een account, maar als je gebruik wil maken van alle handige features, zoals het creëren van gepersonaliseerde borden en het opslaan van pins, dan is registreren de enige manier!

Dienovereenkomstig, hoe groot is een pin?

Een speld is een klein, dun, puntig stukje metaal of hout dat wordt gebruikt om dingen aan elkaar vast te maken of om iets op zijn plaats te houden. Hoe werkt Pinterest Bewaarknop? De Pinterest Opslaan knop is een browser extensie waarmee gebruikers afbeeldingen van websites kunnen opslaan op hun Pinterest borden. Wanneer u op een website een afbeelding vindt die u wilt opslaan, kunt u op de knop "Opslaan" klikken en het bord selecteren waarop u de afbeelding wilt opslaan. De afbeelding wordt opgeslagen op uw Pinterest account en is zichtbaar voor andere gebruikers die u volgen.

Wat dit betreft, wat is pin it?

Pinterest is een visuele zoekmachine voor het vinden van ideeën zoals recepten, huis en stijl inspiratie en meer. Mensen vragen ook: wat is pinterest en hoe werkt het? Op Pinterest prikken mensen afbeeldingen van websites die hun interesse hebben op een digitaal prikbord. Daarvoor maken ze een account aan en zetten ze prikborden op die ze een thema kunnen geven. Bijvoorbeeld een bord met afbeeldingen van mooie tuinen en eentje met recepten om eens te maken. De keuze is helemaal vrij.

Hoe sla je iets op in Pinterest?

De afbeelding wordt opgeslagen in de galerij van je apparaat.

  • Tik op de pin die je wilt bewaren.
  • Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.
  • Tik op Download afbeelding.
Wat dit betreft, hoe pin toevoegen aan bord? Pins toevoegen met de browser knop

Klik op de browserknop (Pinterest logo) in de werkbalk van je browser. Kies de afbeelding die je wil pinnen en klik op 'Bewaren'. Voeg een beschrijving toe of pas deze aan. Kies het bord waarop je deze pin wil bewaren.

Bovendien, wie kan mijn pins zien?

Jij bent de enige die je eigen verborgen borden kan bekijken, tenzij je iemand uitnodigt. Voor nog meer privacy kun je je naam wijzigen of verborgen borden gebruiken om je pins te verbergen voor anderen. Je verborgen borden kunnen alleen worden bekeken door jou en door mensen die je uitnodigt voor het bord.

Door Fabriane

Waar zijn mijn borden op Pinterest? :: Hoe kom ik achter de pincode van mijn simkaart?
Handige links