Huis > H > Hoe Kom Ik Achter De Pincode Van Mijn Simkaart?

Hoe kom ik achter de pincode van mijn simkaart?

Opvragen op je toestel

  1. Apple. Ga naar. Instellingen > Algemeen > Info. Je simnummer staat bij ICCID.
  2. Android. Ga naar. Google Play Store en zoek op 'simkaart'. Download één van de apps, bv. SIM Card Info.
  3. Windows Phone. Ga naar. Instellingen > Info (Over Windows Phone) > Meer info. Je simnummer staat bij SIM ID.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Vervolgens, wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld? simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Wat te doen als je pin en puk code vergeten bent?

Als u uw PIN- of PUK-code bent vergeten, kunt u contact opnemen met uw serviceprovider om de code opnieuw in te stellen. Trouwens, hoe kan ik mijn sim ontgrendelen iphone? Er zijn een paar manieren om een SIM iPhone te unlocken. Eén manier is om contact op te nemen met de provider waar de telefoon momenteel op geblokkeerd is en een unlock aan te vragen. Een andere manier is het gebruik van een dienst van derden zoals iPhoneIMEI.net.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoeveel cijfers heeft een simcode?

Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd. Vervolgens, is simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode.

Vervolgens, hoe pukcode invoeren vodafone?

Je vindt de pukcode in My Vodafone. Hiermee activeer je je simkaart weer als deze geblokkeerd is door 3 x de verkeerde pincode in te voeren. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina van jouw pukcode te gaan. Je vindt deze bovenaan de pagina in het witte veld onder het rode kopje “Toestel, sim en diensten". Dienovereenkomstig, wat is blokkade simkaart? In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren, zodat deze niet door anderen kan worden gebruikt. Je abonnement loopt maandelijks door als je de simkaart hebt geblokkeerd en wordt dus niet opgezegd.

Daarvan, hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

ontgrendelen

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Door Shipman

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Browserknop? :: Wat is isolatiefolie?
Handige links