Huis > W > Wat Als Je Pin En Puk Code Vergeten Bent?

Wat als je pin en puk code vergeten bent?

Niet iedereen heeft altijd de puk code bij de hand. Bent u uw puk code kwijt? Probeer in dat geval niet zelf op goed geluk een code in te voeren, want na negen pogingen wordt uw simkaart definitief geblokkeerd. Het enige wat u dan kunt doen is een nieuwe simkaart aanvragen bij uw provider en hier betaalt u kosten voor.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je profielfoto zien als je geblokkeerd bent?

Je ziet de foto die er was op het moment dat je geblokkeerd werd als je geblokkeerd bent door een contact. U kunt de profielfoto vergelijken van iemand die niet door die persoon is geblokkeerd.

Wat moet ik doen als de simkaart is vergrendeld?

simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.
Men kan zich ook afvragen: hoe vind je je puk code terug? Deze speciale code is vaak geprint op het plastic kaartje, waar je ook je simkaart uitdrukt. Is dat niet het geval? Bekijk dan bijgeleverde brief, want dan is de code daarop te vinden. Bewaar dit plastic kaartje of brief dus goed, of kies er bijvoorbeeld voor om de code op te slaan in je telefoon zelf.

Dit in overweging nemend, hoe kun je je puk code opvragen?

Als u een SIM PIN-code hebt en deze drie keer achter elkaar verkeerd invoert, wordt uw SIM-kaart geblokkeerd. Om deze te deblokkeren hebt u een PIN Unlock Key (PUK) nodig. Dit is een achtcijferige code die uniek is voor uw SIM-kaart en die nodig is om uw SIM PIN-code opnieuw in te stellen. Als u 10 keer achter elkaar een onjuiste PUK-code invoert, wordt uw simkaart permanent geblokkeerd en moet u een nieuwe simkaart aanvragen bij uw provider. Je kunt ook vragen hoe ontgrendel je sim op iphone? Er zijn een paar manieren om een SIM op een iPhone te ontgrendelen. Eén manier is om naar de instellingen van de telefoon te gaan en naar beneden te scrollen naar het tabblad "Telefoon". Daar ziet u een optie "SIM PIN". Tik daarop en voer de viercijferige code in waarmee u de SIM wilt ontgrendelen. Een andere manier om een SIM te ontgrendelen is contact opnemen met uw provider en om een ontgrendelingscode vragen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Dienovereenkomstig, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Hoeveel cijfers heeft de Simcode? Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd.

Wat als je 3x verkeerde pincode?

Wanneer u 3 maal de verkeerde pincode intoetst, zal uw betaalpas blokkeren. Neem in dat geval contact op met de bank die de betaalpas uitgegeven heeft. Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone? Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Hou de sluimer en thuisknop enige momenten ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, ontgrendel vervolgens het toegangsscherm. Let op dat je dit niet via de SIM-melding doet. Wacht tot je iDevice het pop-up venster toont om je SIM te ontgrendelen.

Wat dit betreft, hoe activeer je je simkaart?

Stappenplan simkaart activeren:

  1. Stap 1. Login op je online account.
  2. Stap 2. Druk het juiste formaat eruit.
  3. Stap 3. Schuif de simkaartlade van je telefoon open.
  4. Stap 4. Doe de simkaart op de juiste manier, zoals beschreven, in je toestel.
  5. Stap 5. Toets als laatst de viercijferige pincode van je simkaart in.
  6. Stap 6.

Door Barcot Hamor

Vergelijkbare artikelen

Kan je pincode van simkaart veranderen? :: Wat moet je doen als je je code niet meer weet Samsung?
Handige links