Huis > W > Waar Code Invoeren Prime Video?

Waar code invoeren Prime Video?

Eenmaal ingelogd, krijg je een verificatiecode te zien op het scherm van je TV. Vervolgens moet je deze verificatiecode gebruiken om je TV te registreren binnen je Amazon-account. Om je TV te registreren moet je deze code invoeren op PrimeVideo.com/mytv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe moet je inloggen op Prime Video?

Android-telefoon of tablet

  1. Ga naar de Google Play app store op je apparaat en download de Amazon Prime Video app.
  2. Open de Amazon Prime Video-app en meld je aan bij je Amazon Prime of Prime Video-account.
  3. Kies een film of tv-serie om direct te streamen via de app.
Hoe meld ik me af bij Amazon? Je kunt uitloggen bij je Amazon-account door Uitloggen te selecteren in de vervolgkeuzelijst Account en lijsten. Uitloggen bij je Amazon-account op de Amazon-website: Selecteer Account en lijsten. Selecteer Uitloggen in het geopende vervolgkeuzemenu.

Wat dit betreft, hoe verbind je prime video op tv?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Prime Video op tv kunt aansluiten. Eén manier is om een Amazon Fire TV Stick rechtstreeks op de HDMI-poort van uw tv aan te sluiten. Een andere manier is om uw Amazon Fire TV Stick op uw tv aan te sluiten via een compatibel streamingapparaat, zoals een Roku, Chromecast of Xbox. U kunt uw Amazon Fire TV Stick ook via een HDMI-kabel op uw tv aansluiten. Mensen vragen ook: kun je prime video delen? Ja, u kunt uw Prime Video-account delen met andere mensen. Ga hiervoor naar de Amazon Prime Video website en log in. Beweeg vervolgens over uw accountnaam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Accountinstellingen". Op de volgende pagina scroll je naar beneden naar het gedeelte "Your Prime Video" en klik je op "Manage Your Prime Video". Hier ziet u een lijst met alle mensen die toegang hebben tot uw account. Om iemand toe te voegen, klikt u op "Uitnodigen per e-mail".

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kun je prime video ook met ideal betalen?

De laatste maanden groeide de ergernis over het feit dat je een creditcard nodig had om abonnee te kunnen worden bij Amazon Prime Video, maar de gebeden zijn nu eindelijk verhoord: voortaan is het ook mogelijk om te betalen middels iDeal bij de streamingsdienst. Wat is het verschil tussen Amazon Prime en Prime Video? Het verschil tussen streamingdiensten is het aanbod met films en series. Bij Amazon Prime Video heeft u bijvoorbeeld toegang tot unieke Amazon Originals en Exclusives. Kan ik Amazon Prime Video kijken in HD-kwaliteit?

Hoeveel apparaten op Prime Video?

Naast het hoofdprofiel kunnen op een Prime Video-account maximaal vijf andere profielen aangemaakt worden, maakt Amazon bekend op de hulpsectie van de website. Amazon-gebruikers kunnen maximaal op drie apparaten tegelijk streamen. Dienovereenkomstig, hoe zeg je prime video op? In Dutch, you say "prime video" as "prime video."

Dienovereenkomstig, waarom werkt prime video niet op tv?

De meest voorkomende reden waarom Amazon Prime Video niet werkt op een tv, is omdat de tv niet compatibel is met het apparaat. Het kan ook zijn dat de app niet goed is geïnstalleerd op de tv.

Door Uzia Warneke

Vergelijkbare artikelen

Hoe activeer ik Prime Video op tv? :: Is Amazon gratis?
Handige links