Huis > W > Wat Als Je Vagina Naar Ammoniak Ruikt?

Wat als je vagina naar ammoniak ruikt?

Een vaginale infectie klinkt misschien eng, maar het is niets om je druk over te maken. Het is gemakkelijk te genezen met een vaginale crème of vaginale zetpil. Dus als je het gevoel hebt dat je een bacteriële vaginose hebt, neem dan contact op met je huisarts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat te doen tegen ammoniak geur?

Als je af wilt van die ammoniakgeur en bovendien je spieren in stand wilt houden, is het zaak voldoende koolhydraten te eten. Zo komen je spieren niet te vroeg zonder te zitten. Eet per kilo lichaamsgewicht dagelijks ten minste acht gram koolhydraten. Waarom stinkt mijn onderbroek? Er zijn een aantal factoren die je geur kunnen beinvloeden: infecties or SOA's, sporten of zweten, hormoonlevels tijdens de menstruatiecyclus en wijzigingen in de pH van je vagina. Je lichaam is slim.

Is heldere urine gezond?

Ja, heldere urine is over het algemeen een teken van goede gezondheid. Het betekent dat je nieren hun werk goed doen door afvalstoffen uit je bloed te filteren. Men kan zich ook afvragen: wat als je urine fel geel is? Er zijn een paar mogelijke oorzaken van felgele urine. Een mogelijkheid is dat u een vitamine of supplement neemt dat gele pigmenten bevat. Een andere mogelijkheid is dat u uitgedroogd bent en dat uw urine geconcentreerd is. Geconcentreerde urine kan donkerder of helderder van kleur lijken. Als u zich zorgen maakt over de kleur van uw urine, moet u een arts raadplegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, wat mag er niet in urine zitten?

In principe hoort er vrijwel geen eiwit in de urine voor te komen. Er zijn gevallen waarbij een kleine hoeveelheid eiwit in urine aanwezig kan zijn bijv: na zware inspanning, infectie of medicijngebruik. Als uit de test blijkt dat veel eiwit in de urine aanwezig is, dan wordt de test herhaald. Wat is het verschil tussen een urineweginfectie en een blaasontsteking? Bij een urineweginfectie is het slijmvlies aan de binnenkant van de urinewegen ontstoken. Een infectie van de lagere urinewegen heet een blaasontsteking. Een onbehandelde blaasontsteking kan leiden tot een nierbekkenontsteking. Een urineweginfectie ontstaat door bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers.

Wat voelt als blaasontsteking maar is het niet?

Bij het blaaspijnsyndroom is er sprake van een ernstige ontsteking van het blaasslijmvlies. Het lijkt wel wat op een “gewone” blaasontsteking, maar bij het blaaspijnsyndroom is er geen bacteriële oorzaak. Daarom helpen antibiotica ook niet of maar kort. Is een urineweginfectie gevaarlijk? 85% van de klachten zal spontaan verdwijnen. Als er bacteriën in de urine te vinden zijn zonder dat je klachten hebt, moet dit niet behandeld worden, tenzij tijdens de zwangerschap. Een opstijgende urineweginfectie kan namelijk leiden tot vroeggeboorte.

Dienovereenkomstig, hoe ruikt afscheiding soa?

Van sommige soa's kan de vaginale afscheiding een onaangename geur krijgen. Zo ontstaat er vaak stinkende afscheiding door trichomoniasis. Hoewel gonorroe doorgaans weinig klachten oplevert, kan het ook een onaangename geur veroorzaken. Deze twee soa's kunnen gepaard gaan met geelgroene afscheiding.

Door Bunow Knall

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter plasma of LCD? :: Wat is de oorzaak van sterk ruikende urine?
Handige links