Huis > W > Wat Wordt Bedoeld Met Platte Tekst?

Wat wordt bedoeld met platte tekst?

P. Tekst zonder opmaak en plaatjes, dus ook zonder gebruik van vette, onderstreepte en gekleurde elementen. Veel tekstverwerkingsprogramma's, bijvoorbeeld Word, voegen aan de documenten opmaakelementen toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoe maak ik platte tekst?

Een populair programma om platte tekstbestanden te schrijven is Kladblok. Editors voor platte tekst geven de inhoud van documenten vaak weer in monospace lettertypes, zodat alle letters en eventuele spaties recht onder elkaar komen te staan. Een plain text-document heeft meestal als extensie . txt. Trouwens, wat is platte tekst e mail? De structuur 'Platte tekst' ondersteunt geen opmaak (zoals vet of cursief) en ondersteunt ook geen onderdelen zoals tabellen en afbeeldingen, maar kan door alle ontvangers worden gelezen.

Dienovereenkomstig, wat wordt bedoeld met de broodtekst?

De broodtekst is een term die wordt gebruikt om de hoofdtekst op een webpagina aan te duiden. Dit is de tekst die voor de gebruiker het belangrijkst is en het meest zichtbaar. De broodtekst is meestal de grootste en meest prominente tekst op de pagina, en wordt vaak gebruikt om de aandacht te vestigen op de belangrijkste informatie. Wat is een lineaire tekst? Een lineaire tekst is een tekst die lineair is geordend, meestal van links naar rechts. Dit in tegenstelling tot een niet-lineaire tekst, die op allerlei manieren kan worden gerangschikt, bijvoorbeeld van boven naar beneden of in een spiraal.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Men kan zich ook afvragen: hoe plak je iets zonder opmaak?

Om te (knippen en) plakken zonder opmaak, gebruikt u de sneltoetscombinatie Ctrl + Shift + V. Dienovereenkomstig, hoe kopieer je zonder opmaak? Hoe kan ik tekst plakken zonder dat de opmaak wordt meegenomen?

  1. Selecteer de tekst die je wilt kopiëren.
  2. Kopieer de tekst via rechtermuisknop >> Kopiëren (of Ctrl+C)
  3. Ga naar het document en positie waar u de tekst wilt plakken.
  4. Druk op de rechtermuisknop.
  5. Kies de optie Alleen tekst behouden.

Men kan zich ook afvragen: hoe kopieer je de opmaak van een woord?

Opmaak kopiëren/plakken gebruiken

  1. Selecteer de tekst of graphic met de opmaak die u wilt kopiëren.
  2. Klik op het tabblad Start op Opmaak kopiëren/plakken.
  3. Gebruik het penseel om te schilderen over een selectie van tekst of graphics om de opmaak toe te passen.
  4. Druk op Esc als u het opmaken wilt beëindigen.
Wat is het verschil tussen tekst en HTML? Het verschil tussen platte tekst en HTML is de opmaak. Platte tekst is vooral gewoon tekst zonder verdere opmaakcodes, dus zonder vet, cursief, onderlijnd, opsommingen, paragrafen en ga zo maar door.

Daarvan, wat is een html bericht?

Dit is de standaardberichtindeling in Outlook. HTML is ook de beste indeling wanneer u berichten wilt maken die er als gewone documenten uitzien, met verschillende lettertypen, kleuren, opsommingstekens en genummerde lijsten, en wanneer u afbeeldingen in het bericht wilt opnemen.

Door Pardoes

Vergelijkbare artikelen

Kan HTML mail niet lezen? :: Waarom wel of geen voorversterker platenspeler?
Handige links