Huis > H > Hoe Installeer Ik Sonos Play 1?

Hoe installeer ik Sonos Play 1?

Hieronder lees je hoe je jouw Sonos speaker installeert in 10 stappen.

  1. Stap 1: sluit de speaker aan.
  2. Stap 2: open de app.
  3. Stap 3: klik op nieuw systeem installeren.
  4. Stap 4: sta automatische detectie toe.
  5. Stap 5: kies de speaker.
  6. Stap 6: verbind de speaker met je thuisnetwerk.
  7. Stap 7: verbinding met het thuisnetwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik abonnementen in Google Play?

U kunt uw abonnementen en verlengingsdata controleren. Ga naar de Play app op uw toestel. Het profielpictogram staat rechtsboven. U kunt de lijst met verlopen abonnementen controleren onder Abonnementen.

Hoe reset je een Sonos Play 1?

Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen. Wat dit betreft, hoe sonos naar fabrieksinstellingen? Haal de stekker van de Sonos Connect uit het stopcontact. Houdt vervolgens de Play/Pauze knop ingedrukt totdat het licht oranje / wit gaat knipperen. Laat de knop los. Wanneer de lampjes groen knipperen is het resetten van de Sonos Connect gelukt!

Dienovereenkomstig, waarom doet mijn sonos het niet meer?

Het spijt me te horen dat je Sonos niet meer goed werkt. Er zijn een paar mogelijke redenen waarom dit zou kunnen gebeuren.
Een mogelijkheid is dat de software op je Sonos-systeem verouderd is. Om te controleren op updates, open je de Sonos-app op je mobiele apparaat en navigeer je naar het menu Instellingen. Van daaruit zou je een optie moeten zien om te controleren op updates. Als er een update beschikbaar is, volg dan de aanwijzingen om deze te installeren.
Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met het Wi-Fi-netwerk van uw huis. Om dit uit te sluiten, probeer je Sonos met een ander Wi-Fi-netwerk te verbinden (indien mogelijk). Als het probleem aanhoudt, is er waarschijnlijk een probleem met je Sonos-systeem zelf.
Als je nog steeds problemen hebt, raad ik je aan contact op te nemen met de Sonos-klantenservice. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van het probleem en bepalen of er een vervanging nodig is. Hoe Sonos apparaat toevoegen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een Sonos-apparaat aan uw systeem kunt toevoegen. De eerste manier is om de Sonos-app op je mobiele apparaat te gebruiken. Je kunt de app gebruiken om te zoeken naar Sonos-apparaten in je netwerk, of je kunt handmatig het IP-adres van het apparaat invoeren.
Een andere manier om een Sonos-apparaat toe te voegen is via de webinterface. Je krijgt toegang tot de webinterface door in een webbrowser naar http://localhost:1400 te gaan. Zodra je op de webinterface bent, kun je op de knop "Add a player or SUB" klikken. Er verschijnt dan een venster waarin u het IP-adres van het apparaat kunt invoeren.
Zodra je het Sonos-apparaat aan je systeem hebt toegevoegd, kun je het gaan gebruiken door het als audio-uitgang in je muziekspeler te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Hoe kan ik Sonos opnieuw installeren?

Sonos Connect Resetten

  1. Haal de stekker uit het stopcontact.
  2. Druk de Play/Pauze toets in en houd hem ingedrukt totdat de Connect oranje/wit gaat knipperen.
  3. Laat de Play/Pauze toest nu los en wacht tot de LED groen knippert.
  4. Klaar, het Sonos apparaat is gereset!
Wat moet je doen als je Sonos het niet doet? Eerste hulp bij een haperende Sonos speaker
  1. Check je wifinetwerk.
  2. Check je wifi dekking.
  3. Check wifi versterkers.
  4. Check de ethernetkabel.
  5. Check de speaker.
  6. Optie 7: reset de speaker.
  7. Conclusie.

Mensen vragen ook: kan geen verbinding maken met het sonos product?

Meestal lost het probleem zich op las je even de Sonos apparaten van de stroom haalt, de router van de stroom haalt (resetten is niet nodig) en weer volledig op laat starten en daarna de Sonos apparaten één voor één weer aansluit (laat ze even helemaal opstarten voor je de volgende aansluit). Hoe kan ik mijn Sonos account verwijderen? Stap voor stap: Ga naar tabblad Meer, selecteer Instellingen > Mijn services. Tik op de service die je van Sonos wilt verwijderen en selecteer 'Account verwijderen'. Als je meerdere accounts hebt toegevoegd, zorg er dan voor dat je het juiste account selecteert voor je deze verwijdert.

Hoe weet je hoe oud je Sonos is?

Hier kun je zien waar je dat kunt checken: https://en.community.sonos.com/components-228996/connect-legacy-vs-connect-modern-6836127 Citaat: “On the label, the 4 digits before the serial number are the year and month of manufacture, followed by a letter (Ex. YYMMC). If the year is after 15, you are fine.

Door Eanore

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent oranje lampje Sonos? :: Kan HTML mail niet lezen?
Handige links