Huis > H > Hoe Werkt Playstation Abonnement?

Hoe werkt PlayStation abonnement?

PlayStation Plus is een abonnementenservice van Sony dat jouw gratis PS Network account upgradet naar een betaald account. Wanneer je een gratis account hebt, mis je namelijk een heel scala aan voordelen op gebied van games, kortingen, online gamen, opslag, etc. Hiermee geef jij jouw game ervaring een flinke boost!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Welke PlayStation abonnementen?

NaamInhoudKosten
Plus PremiumAlles van Essential en Extra Streamen van PS3-games Downloaden en streamen van PSX-, PS2- en PSP-games Trials van games€ 16.99 per maand € 49,99 per kwartaal € 119,99 per jaar
Dienovereenkomstig, waar zie je je abonnementen op ps4? Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Abonnementen.

Wat dit betreft, kan je playstation plus overzetten naar ander account?

Ja, je kunt Playstation Plus naar een ander account overdragen door naar de Playstation Store te gaan, het tabblad "Accountbeheer" te selecteren en vervolgens "Accountinformatie" te kiezen. Van daaruit selecteert u het tabblad "Gekoppelde accounts" en vervolgens "Playstation Plus overdragen". Hoe zet je geld op de PS4? Er zijn een paar manieren om geld op je PS4 te zetten:
- Gebruik een creditcard of bankpas om geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe te voegen. Je kunt dit doen via de PlayStation Store of door naar account.sonyentertainmentnetwork.com te gaan.
- Wissel PlayStation Network-kaarten of promotiecodes in. Je kunt deze kaarten bij verschillende retailers kopen of soms via promoties gratis ontvangen. Als je de code hebt, kun je deze in de PlayStation Store of via account.sonyentertainmentnetwork.com inwisselen.
Gebruik PayPal om geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe te voegen. Je kunt dit via de PlayStation Store of via account.sonyentertainmentnetwork.com doen. Je hebt een PayPal-account nodig om deze methode te kunnen gebruiken.
Als je eenmaal geld in je PlayStation Network-portemonnee hebt, kun je dit gebruiken om aankopen in de PlayStation Store te doen of voor PlayStation Plus-abonnementen en andere diensten te betalen.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Bovendien, heb je een abonnement nodig voor ps4?

Voor de meeste PS4- en PS5-games heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Voor sommige games is geen abonnement vereist. Ga naar de PlayStation™Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen. Wat kun je met een PlayStation Plus abonnement? (Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht.

Wat is het verschil tussen PlayStation Plus en Now?

Het onderscheidt zich van PlayStation Plus, omdat het een grotere bibliotheek heeft met meer dan 700 games die je kunt streamen (wat betekent dat je het direct kunt spelen zonder de game naar je console te downloaden) of op aanvraag naar je PS4- of PS5-systeem kunt downloaden. Men kan zich ook afvragen: welk abonnement voor ps5? PlayStation Plus Essential biedt hetzelfde als het huidige PlayStation Plus: toegang tot online-multiplayergames, maandelijks twee downloadbare games voor PlayStation 4 en PlayStation 5, kortingen en cloudopslag. De prijs blijft ook hetzelfde: 8,99 euro per maand, 24,99 euro per kwartaal en 59,99 euro per jaar.

Hoe kun je zien wanneer je PlayStation Plus afloopt?

Het beheren van PlayStation Store-abonnementen

Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Abonnementen. Selecteer een abonnement om de verlengingsdatum te zien en de instelling Automatisch verlengen in of uit te schakelen.

Door Sldney Seif

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een account op de PlayStation 4? :: Welke HDMI kabel moet ik hebben?
Handige links