Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Account Op De Playstation 4?

Hoe verwijder je een account op de PlayStation 4?

Wij vinden het jammer dat u weggaat, maar u kunt uw account verwijderen door deze stappen te volgen:

  1. Meld u aan bij uw Sony-account.
  2. Klik op [My Account Details] (Mijn accountgegevens).
  3. Scrol helemaal naar beneden en selecteer [Remove account] (Account verwijderen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Mensen vragen ook: kan je je geld terug krijgen op ps4?

Je kunt een aankoop van digitale content binnen 14 dagen vanaf de aankoopdatum annuleren en een restitutie ontvangen, op voorwaarde dat je nog niet bent begonnen de aankoop te downloaden of streamen. Hoe kun je je leeftijd veranderen op PS4? Door je account in te stellen als familiemanager en voor elk kind een apart kinderaccount te maken met de geboortedatum van het kind, kun je hun online-ervaring aanpassen aan hun leeftijd en volwassenheid. Elk kinderaccount heeft ouderlijk toezicht waarmee je hun ervaringen kunt beheren.

Mensen vragen ook: wat betekent auto renew uitschakelen?

Wanneer u automatische verlenging uitschakelt, blijft uw abonnement actief tot het einde van de huidige factureringscyclus. Daarna loopt het af en heeft u geen toegang meer tot de functies en voordelen van het abonnement. Daarvan, hoe kun je een account verwijderen? Als u een account wilt verwijderen, kunt u de tool voor het verwijderen van accounts gebruiken. Deze tool bevindt zich in het gedeelte "Instellingen" van de pagina accountbeheer.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Daarvan, hoe verwijder je een fifa account?

Hoe sluit ik mijn EA-account?

  1. Je kunt je EA-account niet zelf uitschakelen of verwijderen.
  2. Het verwijderen van je game-account kan niet ongedaan gemaakt worden en we kunnen je account, je in-game voorwerpen of je voortgang in games die aan het account gekoppeld zijn, niet herstellen.
Hoe krijg je je verwijderde account terug? Een onlangs verwijderd Google-account herstellen
  1. Volg de stappen om je account te herstellen. Er worden enkele vragen gesteld om te controleren of het jouw account is.
  2. Stel een wachtwoord in als je account is hersteld. Dit moet een wachtwoord zijn dat je nog niet eerder hebt gebruikt voor dit account.

Wat is het nummer van PlayStation?

Onze helpdesk staat voor je klaar via 020 709 5025. Hoe annuleer je een pre order PS4? Neem contact met ons op om je pre-order te annuleren. *Dit is niet mogelijk bij de volgende betaalmethoden:: Bancontact (MisterCash), Giropay, Ideal, Paysafecard, Postepay, Sofort, Yandex, betaling via mobiele provider en tegoedboncodes.

Wat dit betreft, wat kost een playstation plus abonnement?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elk jaar automatisch een bedrag van 59,99€ in rekening wordt gebracht.

Door Kaleb

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je iemand uit je familie PS4? :: Hoe werkt PlayStation abonnement?
Handige links