Huis > W > Wat Is Een Opgeschort Account?

Wat is een opgeschort account?

Wanneer een account beledigend gedrag vertoont, zoals dreigingen naar anderen stuurt of zich voordoet als andere accounts, kunnen we het account tijdelijk of, in sommige gevallen, permanent opschorten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat is het nummer van PlayStation?

Onze helpdesk staat voor je klaar via 020 709 5025. Wat dit betreft, hoe lang gaat de playstation 4 nog mee? De focus van Sony ligt dit moment op de PlayStation 5, maar dat betekent niet dat ze de PS4 straks laten vallen.

Wat is de verificatie-app?

De verificatie-app is een tool waarmee bedrijven de identiteit van hun klanten kunnen verifiëren. De app gebruikt een combinatie van openbare en privégegevens om de identiteit van de klant te verifiëren. Met de app kunnen bedrijven ook de geschiedenis van de identiteitsverificatie van hun klanten bijhouden. Wat dit betreft, hoe werkt een tweestapsverificatie? Tweestapsverificatie is een extra beveiligingslaag die aan uw account kan worden toegevoegd. Het werkt door te eisen dat u een extra code invoert (meestal verzonden naar uw telefoon) naast uw wachtwoord wanneer u inlogt. Dit maakt het moeilijker voor iemand om toegang te krijgen tot uw account, zelfs als ze uw wachtwoord hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Wat is een Sony-account?

Met een My Sony-account ontvangt u: aanbiedingen en acties. uitgebreide productondersteuning via registratie en de app Support by Sony. en kunt u zich aanmelden bij de online Sony-community. Hoe duur is PlayStation Plus voor een jaar? PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elk jaar automatisch een bedrag van 59,99€ in rekening wordt gebracht.

Welke PlayStation abonnementen zijn er?

Sony heeft drie vormen van abonnementsdienst PlayStation Plus gepresenteerd. Het abonnement komt in drie varianten: Essential, Extra en Premium, die 8,99, 13,99 en 16,99 euro kosten. Met het Extra-pakket kunnen spelers 400 PS4- en PS5-games downloaden. De nieuwe abonnementen zijn vanaf juni te gebruiken, zegt Sony. Vervolgens, hoe duur is online op ps4? PlayStation Plus is verkrijgbaar in twee vormen: een abonnement van 90 dagen (richtprijs 14,99 euro) en een abonnement van 365 dagen (richtprijs 49,99 euro). Beide zijn zowel online te koop als 'gewoon in de winkel. ' Je vindt ze dan vaak bij de rest de games.

Dus, kan je een code op je playstation zetten?

Elke gebruiker op je systeem kan een unieke toegangscode hebben. Je kunt ook toegangscodes wijzigen of verwijderen. Nadat je een toegangscode voor een gebruiker hebt geregistreerd, moet je de toegangscode invoeren wanneer je als die gebruiker inlogt bij je PS4™-systeem.

Door Hebel Pezina

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik mijn telefoonnummer bij PlayStation? :: Kan niet meer online spelen op PS4?
Handige links