Huis > H > Hoe Verander Ik Mijn Telefoonnummer Bij Playstation?

Hoe verander ik mijn telefoonnummer bij PlayStation?

Je kunt informatie voor je account bekijken en bewerken door (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Accountgegevens] te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kun je je leeftijd veranderen op PS4?

Door je account in te stellen als familiemanager en voor elk kind een apart kinderaccount te maken met de geboortedatum van het kind, kun je hun online-ervaring aanpassen aan hun leeftijd en volwassenheid. Elk kinderaccount heeft ouderlijk toezicht waarmee je hun ervaringen kunt beheren. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je ps plus op meerdere accounts? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Wat is aanmeldings-ID?

Een aanmeldings-ID is een unieke identificatiecode die wordt gebruikt om een gebruiker op een computersysteem of netwerk te authenticeren. Een aanmeldings-ID kan een gebruikersnaam, een e-mailadres of een numerieke ID zijn. Waarom is mijn PlayStation account geblokkeerd? Als je PlayStation-account is geblokkeerd, komt dit waarschijnlijk doordat je de servicevoorwaarden van PlayStation Network hebt overtreden. Enkele redenen waarom je account geblokkeerd kan zijn:
-het versturen van spam of obscene berichten
-het aanmaken van een nepaccount
-het delen van je account met anderen
-het gebruiken van je account om vals te spelen of te hacken
-het kopen of verkopen van illegale items
-het ontplooien van andere activiteiten die in strijd zijn met de servicevoorwaarden
Als je account is geblokkeerd, moet je contact opnemen met de klantenservice van PlayStation om deze te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe verwijder je je nummer?

Ga hiervoor naar de website mijnnummervermelding.nl en volg de instructies. De telefoongidsen moeten uw gegevens dan zo spoedig mogelijk verwijderen. Belt iemand naar een nummerinformatiedienst? Dan mogen zij uw nummer niet meer geven. Hoe moet je een telefoonnummer maken? Het nummer van een mobiele telefoon wordt op dezelfde manier geschreven als een vast telefoonnummer: met een streepje na het zonenummer (0 plus 3 cijfers) en met spaties tussen groepen van twee cijfers. Als je solliciteert op jobs in een ander land, dan voeg je het landnummer toe (0032 of +32).

Vervolgens, hoeveel kost een nieuwe nummer?

Een nieuw telefoonnummer kost € 5,-. Deze kosten worden in rekening gebracht op je factuur of in mindering gebracht op je beltegoed. Het is niet mogelijk om zelf een telefoonnummer uit te kiezen. Hoe kun je ouderlijk toezicht verwijderen op PS4? Ga op je PS4-console naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Het kan zijn dat je het wachtwoord van je account opnieuw moet invoeren. Selecteer het account van het kind waarvoor je beperkingen wilt instellen en selecteer een functie die je wilt aanpassen.

Hoe verwijder je iemand uit je familie PS4?

Volwassen gezinsleden verwijderen

  1. Meld je aan bij Accountbeheer > Familiebeheer.
  2. Selecteer het volwassen familielid.
  3. Selecteer Verwijderen uit familie. Als je een familielid verwijdert dat ouder of voogd is, kunnen ze ook geen ouderlijk toezicht instellen.

Door Deni Cantujr

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud moet je zijn om een PlayStation te hebben? :: Wat is een opgeschort account?
Handige links