Huis > I > Is Een Playstation Account Gratis?

Is een PlayStation account gratis?

Je hebt een account nodig om PlayStation Network-services te gebruiken. Je kunt gratis een account maken en je hoeft geen betalingsgegevens op te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Kun je met een PlayStation Store kaart PlayStation Plus kopen?

Met een PSN kaart kun je eenvoudig DLC's, seasons passes en PS4-games kopen in de PlayStation Store. Daarnaast kun je met de PlayStation Network Card een PlayStation Now-abonnement kopen, zodat je toegang krijgt tot honderden games uit de PlayStation-library en on-demand kunt gamen. Mensen vragen ook: hoe lang is een playstation plus kaart geldig? Zorg dat je online met een Nederlandstalig PlayStation Network account in de store inlogt: de code die je per e-mail ontvangt is namelijk alleen geldig in Nederland. De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt.

Hoeveel moet je betalen voor PS4 online?

Als je online multiplayergames op je PS4 wilt spelen, moet je betalen voor een PlayStation Plus-abonnement. Een PlayStation Plus-abonnement kost 9,99 dollar per maand, of 59,99 dollar per jaar. En nog een vraag, hoe koop je ps plus zonder creditcard? Er zijn een paar manieren om PS Plus te kopen zonder creditcard. Eén manier is om een PS Plus-abonnementskaart te kopen bij een winkelier zoals Amazon of Gamestop. Deze kaarten kunnen met contant geld worden betaald, dus je hebt geen creditcard nodig. Een andere manier is om een PlayStation Network (PSN)-kaart te kopen bij een winkelier als Amazon of Gamestop. Deze kaarten kunnen ook met contant geld worden betaald en kunnen worden gebruikt om geld aan je PSN-account toe te voegen, waarmee je vervolgens een PS Plus-abonnement kunt kopen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is de prijs van PlayStation 5?

Daarnaast weten we ook meer over de prijzen. De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt. Dit zijn consoles zonder meegeleverde games. Dienovereenkomstig, waar kan ik nog een playstation 5 kopen? Waar kun je de PS5 kopen?

  • Coolblue. Bij Coolblue is de voorraad op en het is niet bekend wanneer er weer een nieuwe lading aan PS5's komt.
  • Bol.com. De PlayStation 5 is al een tijdje niet leverbaar.
  • Amazon.
  • MediaMarkt.
  • BCC.
  • Nedgame.
  • PS5 DualSense-controller: €69,98 bij MediaMarkt.
  • PS5 HD Camera: €51,75 bij Bol.com.

Kun je met PlayStation Plus op meerdere accounts?

Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen. Dienovereenkomstig, heb je playstation plus nodig om warzone te spelen? Call of Duty: Warzone kwam gisteren uit op verschillende platformen. De game beschikt over crossplay, wat het mogelijk maakt om samen te spelen op alle platformen. Net als bij Fortnite en Apex Legends is er geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de battle royale-modus te spelen.

Hoe krijg je je geld terug op PS4?

Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)

Door Herbert

Vergelijkbare artikelen

Hoe betaal je met iDEAL op PS4? :: Hoe duur is PlayStation Plus voor een jaar?
Handige links