Huis > H > Hoe Duur Is Playstation Plus Voor Een Jaar?

Hoe duur is PlayStation Plus voor een jaar?

Het Extra-abonnement kost 13,99 euro per maand of 100 euro per jaar. Er komt ook een PS Plus Premium-abonnement beschikbaar voor 16,99 euro per maand of 119,99 per jaar. Daarmee kunnen spelers ook 340 games voor de PlayStation 3 streamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je playstation plus abonnement?

Je kunt je abonneren op PlayStation®Plus door (PlayStation Plus) > [Meld je aan voor PlayStation Plus] te selecteren op het functiescherm en vervolgens het abonnement aan te schaffen. Het lidmaatschap van de abonnementsservice wordt automatisch verlengd aan het einde van de abonnementsperiode. Hoe werkt een PlayStation abonnement? PlayStation Plus is een abonnementenservice van Sony dat jouw gratis PS Network account upgradet naar een betaald account. Wanneer je een gratis account hebt, mis je namelijk een heel scala aan voordelen op gebied van games, kortingen, online gamen, opslag, etc. Hiermee geef jij jouw game ervaring een flinke boost!

Dienovereenkomstig, hoeveel kost playstation plus voor 3 maanden?

Playstation plus kost 24,99 dollar voor 3 maanden. Hoe duur is PlayStation Plus voor een maand? PlayStation Plus is een abonnementsdienst waarmee gamers online multiplayer-games kunnen spelen op de PlayStation 4-console. De service biedt ook elke maand toegang tot gratis games en kortingen op digitale games die via de PlayStation Store worden gekocht. De kosten van een PlayStation Plus-abonnement bedragen 9,99 dollar per maand, of 59,99 dollar per jaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?

(Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht. Hoe koop je PS Plus met portemonnee? Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Bedrag toevoegen. Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

Bovendien, heb je playstation plus nodig om online te spelen?

Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen. Heb je een abonnement nodig voor PS4? Voor de meeste PS4- en PS5-games heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Voor sommige games is geen abonnement vereist. Ga naar de PlayStation™Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Dienovereenkomstig, wat kost een ps4 abonnement?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elk jaar automatisch een bedrag van 59,99€ in rekening wordt gebracht.

Door Demb

Vergelijkbare artikelen

Is een PlayStation account gratis? :: Hoe kom ik in contact met Sony?
Handige links