Huis > W > Wat Zijn De Nieuwe Playstation Plus Games?

Wat zijn de nieuwe PlayStation Plus games?

Doe mee met de PS Plus-community in deze online games, nu verkrijgbaar.

  • Call of Duty: Vanguard. Ervaar wereldwijde gevechten door de ogen van helden uit de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty: Vanguard, het nieuwste deel van de bekroonde Call of Duty-franchise.
  • Elden Ring.
  • Dying Light 2 Stay Human.
  • NBA 2K22.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan je PlayStation Plus kopen met tegoed?

Elk account voor volwassenen heeft ook een online portemonnee waarmee je tegoed kunt opslaan en aankopen kunt doen in de PlayStation Store. Je kunt je portemonnee opwaarderen met een geregistreerde betaalmethode of met PlayStation-cadeaubonnen. Kan je met een normale PlayStation kaart PlayStation Plus kopen? Voor Playstation plus kun je gewoon een regulier PSN-account gebruiken. Iedereen die een Playstation heeft moet dit account aanmaken. Bij het aanschaffen van Playstation plus krijg je een code.

Hoe werkt een PlayStation Plus kaart?

Een PlayStation Plus-kaart is een fysieke of digitale kaart die in winkels of online bij Sony kan worden gekocht. De kaart geeft de gebruiker voor een bepaalde tijd, meestal drie of twaalf maanden, toegang tot de PlayStation Plus-service. De service biedt toegang tot online multiplayer gaming, maandelijkse gratis games, exclusieve kortingen en andere voordelen. Hoe deel je je PS4 account? Er zijn twee manieren om je PS4-account te delen. De eerste manier is om een masteraccount en een subaccount in te stellen. De master-accounthouder kan machtigingen instellen voor het subaccount, zoals welke games kunnen worden gespeeld en of er uitgavenlimieten kunnen worden ingesteld. De tweede manier om je PS4-account te delen is door een gastaccount aan te maken. Gastaccounts hebben beperkte machtigingen en hebben geen toegang tot sommige functies, zoals online multiplayer gaming.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Is PlayStation Plus voor alle accounts?

Iedereen die gebruikmaakt van je primaire PS4™-systeem kan van de voordelen van jouw PlayStation®Plus-abonnement genieten. Je kunt vooruitbestelde content of content die je hebt aangeschaft op (PlayStation App) automatisch downloaden naar je PS4™-systeem. Welke PlayStation abonnementen zijn er? Sony heeft drie vormen van abonnementsdienst PlayStation Plus gepresenteerd. Het abonnement komt in drie varianten: Essential, Extra en Premium, die 8,99, 13,99 en 16,99 euro kosten. Met het Extra-pakket kunnen spelers 400 PS4- en PS5-games downloaden.

Welke games zijn gratis met PlayStation 4?

Tot die tijd kunnen we de gratis games van maart nog claimen:

  • Ark: Survival Evolved | PS4.
  • Team Sonic Racing | PS4.
  • Ghostrunner | PS5.
  • Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5.
Heb je PlayStation Plus nodig om Warzone te spelen? Call of Duty: Warzone kwam gisteren uit op verschillende platformen. De game beschikt over crossplay, wat het mogelijk maakt om samen te spelen op alle platformen. Net als bij Fortnite en Apex Legends is er geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de battle royale-modus te spelen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je je geld terug op ps4?

Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)

Door Langille

Vergelijkbare artikelen

Is er korting op PS Plus? :: Kun je online spelen zonder PlayStation Plus?
Handige links