Huis > I > Is Er Korting Op Ps Plus?

Is er korting op PS Plus?

Kun je korting krijgen op je Playstation Plus abonnement? Ja, dat is mogelijk! Vanuit Sony worden bijvoorbeeld de Days of Play georganiseerd. Tijdens deze dagen krijg je vaak korting op Playstation Plus abonnementen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe korting krijgen bij Amazon?

Er worden extra kortingen aangeboden door Amazon.co.uk. Als je een Amazon kortingscode gebruikt, kun je tot 40% besparen op een bepaald product of een hele bestelling. Het bedrag van de korting is nooit hetzelfde.

Hoe duur is PlayStation Plus voor een jaar?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elk jaar automatisch een bedrag van 59,99€ in rekening wordt gebracht. Hoe duur is PS Plus voor 3 maanden? PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke drie maanden automatisch een bedrag van 24,99€ in rekening wordt gebracht. Vouw dit gedeelte uit voor meer informatie. Als je portemonnee niet genoeg tegoed heeft, worden de abonnementskosten automatisch via je standaardbetaalmethode betaald.

Wat is een PlayStation Plus abonnement?

Een PlayStation Plus-abonnement is een lidmaatschapsdienst voor de PlayStation 4 die leden toegang geeft tot exclusieve content, waaronder gratis games, vroege toegang tot demo's en beta's en kortingen op bepaalde games en DLC. Plus-leden krijgen ook 10GB cloudopslag voor game saves. Mensen vragen ook: waar kan ik nog een playstation 5 kopen? De PlayStation 5 kan bij verschillende retailers worden gekocht, zowel online als in fysieke winkels. Enkele van de populairste opties zijn de PlayStation Store, Amazon, GameStop en Best Buy.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel korting krijg je met Amazon Prime?

50% korting bij Amazon is de hoogste korting die je krijgt tijdens Prime Day. De maand juli kent twee speciale dagen. Alle producten van Amazon krijgen op deze dag korting. Het voordeel kan oplopen tot meer dan 50%.

Kun je PlayStation Plus delen?

Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console. Dit in overweging nemend, heb je playstation plus nodig voor call of duty vanguard? Als je in het bezit bent van een Playstation 4 of een Playstation 5 mag je dit weekend aan de sla met de Alpha versie van Call of Duty Vanguard. Je hebt geen Playstation Plus abonnement nodig om mee te doen, alleen een werkende internetverbinding. De Alpha versie gaat om 19:00 van start op 27 augustus.

Dienovereenkomstig, welke playstation abonnementen?

NaamInhoudKosten
Plus PremiumAlles van Essential en Extra Streamen van PS3-games Downloaden en streamen van PSX-, PS2- en PSP-games Trials van games€ 16.99 per maand € 49,99 per kwartaal € 119,99 per jaar
Vervolgens, hoe duur is playstation plus voor een maand? PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke maand automatisch een bedrag van 8,99€ in rekening wordt gebracht.

Dienovereenkomstig, hoe koop je 1 maand ps plus?

PlayStation Plus 1 maand PSN kaart voor PS4 en PS5 (NL)

Bestel veilig online bij Game Mania en ontvang de code direct in je mailbox. 24 uur per dag simpel & snel. Daarnaast spaar je alleen bij Game Mania coins en ontvang je korting met Game Mania XP. Deze code geeft je recht op 1 maand PlayStation Plus.

Door McLyman Petruska

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang is een PlayStation Plus kaart geldig? :: Wat zijn de nieuwe PlayStation Plus games?
Handige links