Huis > K > Kan Je Een Playstation Plus Account Delen?

Kan je een PlayStation Plus account delen?

Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Nee. Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe deel je je PS4 account?

Met je PSN-account kies je ervoor een primaire PS4 te kiezen, deze PS4 is gelinkt aan je account en er kan maar één primaire PS4 bestaan die met jouw account geassocieerd is. Op je PS4 kun je vervolgens meerdere accounts aanmelden en ook meerdere accounts primair maken met die PS4, dit is geen enkel probleem. Wat dit betreft, hoe moet je ps4 account koppelen? Selecteer (Inschrijven voor PlayStation®Network) onder (PlayStation®Network). 2. Selecteer [Gebruik een bestaande account] op het weergegeven scherm. Volg de instructies op het scherm om de handeling te voltooien.

Hoeveel accounts op PlayStation?

Er zijn twee soorten accounts op PlayStation: Master Accounts en Sub Accounts. Master Accounts geven volledige toegang tot alle PlayStation Network functies en instellingen, terwijl Sub Accounts beperkter zijn.
In april 2016 waren er wereldwijd 110 miljoen PlayStation Network-accounts. Hoe deel je een game op PS4? Een spel delen op PS4 is een eenvoudig proces. Zorg er eerst voor dat het spel dat u wilt delen is gedownload naar uw PS4-console. Ga vervolgens naar het hoofdmenu en selecteer de knop "DELEN". Vanaf daar kun je selecteren of je het spel wilt delen met een specifieke persoon of met iedereen. Selecteer ten slotte de knop "VERZENDEN" en je spel wordt gedeeld!

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Bovendien, hoe maak je ps account primair?

Een primaire PS4-console activeren

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4.
  2. Selecteer Activeren.
Heb je PlayStation Plus nodig voor split screen? Hoe speel ik met een gesplitst scherm zonder een PlayStation® Plus-abonnement? Multiplayer moet worden uitgeschakeld in de instellingen voordat je een account laadt dat niet compatibel is met PlayStation® Plus als je wilt deelnemen met gesplitst scherm.

Hoe zet je PlayStation Plus op een ander account?

Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console. Dienovereenkomstig, kunnen playstation 4 en 5 samen spelen? Of je nu een multiplayer PS4-game op je PS4 of PS5 speelt (via achterwaartse compatibiliteit), je kunt met andere spelers dezelfde game spelen op beide console.

Hoe maak je iemand Familiemanager?

Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer Familielid toevoegen.

Door Daria

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel accounts op PlayStation? :: Hoe maak je een PS5 account Primair?
Handige links