Huis > H > Hoeveel Accounts Op Playstation?

Hoeveel accounts op PlayStation?

Je kunt slechts één PS4™-systeem per account activeren. Als je een systeem activeert, kunnen gebruikers van het systeem gebruikmaken van applicaties en bepaalde voordelen van PlayStation®Plus via jouw account, zelfs wanneer de desbetreffende gebruiker niet is ingelogd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Je kunt ook vragen hoe deel je een game op ps4?

Hoe kan ik games delen op PS4? Om de digitale games op je PS4 met je vrienden te delen, moet je je PSN (PlayStation Network) -account op je eigen PS4 deactiveren en degene met wie je wilt delen toestaan ​​om je account te activeren als zijn primaire PS4. Dan kan hij alle games die je bezit op zijn PS4 spelen. Kun je met 1 account op 2 Playstations? Je kan gewoon op meerdere PS4's inloggen en ook online spelen. Alleen kan je niet op de andere PS4's games kopen. Dat kan alleen op de PS4 die als primaire systeem staat ingesteld. En je kan niet op beide PS4's tegelijkertijd online komen.

Hoe deactiveer ik mijn PS4 account?

Het proces voor het deactiveren van je PS4-account is vrij eenvoudig. Open eerst het menu Instellingen vanuit de hoofdinterface van de PS4. Scroll vervolgens naar beneden naar de optie "Accountbeheer" en selecteer deze. Selecteer vervolgens de optie "Accountinformatie". Selecteer ten slotte de optie "PS4 deactiveren". Dus, kan niet inloggen op andere ps4? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je niet kunt inloggen op een andere PS4:
-De PS4 waarop je probeert in te loggen is misschien niet ingesteld om gastaanmelding toe te staan. In dat geval moet je een nieuwe gebruikersaccount aanmaken op die PS4 om in te kunnen loggen.
De PS4 waarop je probeert in te loggen is misschien zo ingesteld dat alleen accounts die zijn geregistreerd als familieleden of vrienden op dat systeem kunnen inloggen. In dat geval moet u de eigenaar van de PS4 vragen om uw account als familielid of vriend toe te voegen voordat u kunt inloggen.
De PS4 waarop je probeert in te loggen heeft mogelijk een beveiligingsfunctie "Inloggen met PlayStation Network-account" ingeschakeld. Deze functie vereist dat je over een PlayStation Network-account beschikt om je aan te melden, maar mogelijk heb je geen PlayStation Network-account aan je PS4-account gekoppeld. In dat geval moet je een PlayStation Network-account aanmaken en aan je PS4-account koppelen om in te kunnen loggen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe maak je iemand Familiemanager?

Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer Familielid toevoegen. Kan je PS4 games delen met vrienden? Gedownloade games kunnen op die primaire console door iedereen worden gespeeld, niet alleen via de account waarmee de game is gekocht. Logt de eigenaar van het betreffende Playstation-account echter in op de console van een ander, kunnen eerder gekochte games op die PS4 alleen met die account worden gespeeld.

Hoe kun je je leeftijd veranderen op PS4?

Door je account in te stellen als familiemanager en voor elk kind een apart kinderaccount te maken met de geboortedatum van het kind, kun je hun online-ervaring aanpassen aan hun leeftijd en volwassenheid. Elk kinderaccount heeft ouderlijk toezicht waarmee je hun ervaringen kunt beheren. Hoe maak je PS account Primair? Een primaire PS4-console activeren

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4.
  2. Selecteer Activeren.

Hoe download je games van een ander account op PS4?

PS4 account activeren

Vervolgens kies je voor “Account Management” en ga je daarna voor “Activate as Your Primary PS4”. Kies daar voor “Activate” en als het goed is zijn al je games nu ook beschikbaar op de console van je vriend. De games moeten natuurlijk wel eerst nog gedownload worden om ze te kunnen spelen.

Door Lareine

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je een game over PS4? :: Kan je een PlayStation Plus account delen?
Handige links