Huis > W > Wat Zijn De Voordelen Van Playstation Plus?

Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?

(Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

En nog een vraag, heb je playstation plus nodig voor split screen?

Hoe speel ik met een gesplitst scherm zonder een PlayStation® Plus-abonnement? Multiplayer moet worden uitgeschakeld in de instellingen voordat je een account laadt dat niet compatibel is met PlayStation® Plus als je wilt deelnemen met gesplitst scherm. Men kan zich ook afvragen: wat kost een playstation plus-abonnement? PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elk jaar automatisch een bedrag van 59,99€ in rekening wordt gebracht.

Mensen vragen ook: heb je een abonnement nodig voor ps4?

Momenteel zijn er twee PlayStation 4-abonnementen: PlayStation Plus en PlayStation Now. PlayStation Plus is de online service van Sony waarmee je PS4-games online met vrienden kunt spelen, elke maand gratis games kunt downloaden en andere voordelen krijgt, zoals exclusieve kortingen en vroege toegang tot bètatests. PlayStation Now is een gamestreamingdienst waarmee je toegang krijgt tot een bibliotheek met PS2-, PS3- en PS4-games die je op je PS4 of pc kunt spelen. Geen van beide diensten vereist een abonnement, maar ze hebben wel verschillende prijsmodellen. PlayStation Plus kost $9,99/maand of $59,99/jaar, terwijl PlayStation Now begint bij $19,99/maand of $99,99/jaar. Je kunt ook vragen welke games krijg je bij playstation plus? Als je een PlayStation Plus-abonnement hebt, krijg je elke maand toegang tot gratis games. De games zullen voor een beperkte tijd te downloaden zijn en je moet een actief abonnement hebben om ze te kunnen blijven spelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Trouwens, hoe kan je gratis playstation plus krijgen?

Zodra je het account hebt geactiveerd, kun je de gegevens in de console invoeren en vervolgens naar de Playstation Store gaan. Met deze nieuwe vind je een gedeelte van PS Plus en kies voor de 14 dagen gratis optie. Maak nu uw creditcard of betaalpas klaar en voltooi de betaling zonder zorgen. Gewoon blijven gaan. Kun je met PlayStation Plus op meerdere accounts? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Trouwens, kan je playstation plus delen met ander account?

Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console. Wat dit betreft, hoe speel je met 2 op ps4? Terwijl andere spelers Remote-play gebruiken, drukt u op de PS-toets op de controller van de speler die deel zal nemen aan de game. Het scherm voor het selecteren van een gebruiker op het PS4™-systeem wordt weergegeven. 2. Selecteer een gebruiker op het PS4™-systeem of selecteer [Nieuwe gebruiker].

Dienovereenkomstig, hoe werkt een playstation plus-abonnement?

PlayStation Plus is een abonnementenservice van Sony dat jouw gratis PS Network account upgradet naar een betaald account. Wanneer je een gratis account hebt, mis je namelijk een heel scala aan voordelen op gebied van games, kortingen, online gamen, opslag, etc. Hiermee geef jij jouw game ervaring een flinke boost!

Door Hyozo

Vergelijkbare artikelen

Kan je PS Plus kopen met iDEAL? :: Kan je PS Plus verlengen?
Handige links