Huis > K > Kan Je Ps Plus Kopen Met Ideal?

Kan je PS Plus kopen met iDEAL?

PSN Opwaarderen met iDEAL

Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een autoradio?

De keuze die u maakt voor een autoradio hangt af van een aantal factoren.

Dus, kan je ps plus kopen met portemonnee?

Je kunt geld aan je portemonnee toevoegen via een geldige betaalmethode of een opwaardeerbon voor de portemonnee. Vervolgens kun je het geld uit je portemonnee gebruiken om content en services in de PlayStation™Store te kopen. Kan je met een gewone PlayStation kaart PlayStation Plus kopen? Voor Playstation plus kun je gewoon een regulier PSN-account gebruiken. Iedereen die een Playstation heeft moet dit account aanmaken. Bij het aanschaffen van Playstation plus krijg je een code.

Wat kun je doen met PlayStation Plus?

Met PlayStation Plus kun je online multiplayer-games met je vrienden spelen, krijg je elke maand gratis games, krijg je exclusieve kortingen op games en nog veel meer. Dienovereenkomstig, hoe kan ik playstation plus kopen? Om Playstation Plus te kopen, moet je een Sony Entertainment Network-account aanmaken, als je er nog geen hebt. Zodra je bent aangemeld, ga je naar de Playstation Store en selecteer je het tabblad Playstation Plus in het menu. Vanaf hier kun je een abonnement kopen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 3D bril kopen bij Pathe?

IMAX 3D-brillen zijn vereist voor vertoningen. De kassa in de bioscoop verkoopt deze voor 1,75. 3D-brillen kunnen niet worden gebruikt. Speciale IMAX met laser 3D-brillen zijn verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop.

Hoe krijg je je geld terug op PS4?

Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)
Dienovereenkomstig, hoe koop je 1 maand ps plus? PlayStation Plus 1 maand PSN kaart voor PS4 en PS5 (NL)

Bestel veilig online bij Game Mania en ontvang de code direct in je mailbox. 24 uur per dag simpel & snel. Daarnaast spaar je alleen bij Game Mania coins en ontvang je korting met Game Mania XP. Deze code geeft je recht op 1 maand PlayStation Plus.

Kan geen geld aan portemonnee PS4?

Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Bedrag toevoegen. Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode. Dienovereenkomstig, kan je geld van je playstation afhalen? Na aanschaf van een abonnement via de PlayStation Store, heb je 14 dagen om restitutie aan te vragen. Het terugbetaalde bedrag is echter afhankelijk van de mate waarin je gebruik hebt gemaakt van de service.

Wat dit betreft, waar koop je playstation kaart?

Met een PSN card koop je snel en zonder creditcard games, uitbreidingen en extra (in-game) content voor je PS3, PS4, PS Vita of PSP. Na aankoop van een PlayStation card bij Primera ontvang je per e-mail een code, die je online direct inwisselt voor PlayStation tegoed.

Door Sallyann Gangestad

Vergelijkbare artikelen

Wat is de nieuwste PSP? :: Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?
Handige links