Huis > H > Hoe Koop Je Playstation Plus Met Portemonnee?

Hoe koop je PlayStation Plus met portemonnee?

Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Bedrag toevoegen. Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus?

U kunt de code direct in uw mailbox ontvangen als u veilig online bestelt bij Game Mania. Eenvoudig 24 uur per dag.

Bovendien, kan ik playstation plus annuleren?

Je kunt de automatische verlenging van je PlayStation®Plus-abonnement annuleren door de service te selecteren onder (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Accountgegevens] > [PlayStation-abonnementen] en vervolgens [Auto-renew uitschakelen] te selecteren. Hoe kan je zien hoeveel geld er op je PS4 staat? Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Transactie-overzicht. Selecteer het account waarvoor je de transacties wilt bekijken.

Hoe kun je je leeftijd veranderen op PS4?

Er is geen manier om je leeftijd te veranderen op PS4. Je leeftijd is gebonden aan je PSN-account en kan alleen worden gewijzigd door de Sony-klantenservice. Bovendien, wat is het nummer van playstation? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, aangezien het PlayStation-nummer naar verschillende dingen kan verwijzen, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Het modelnummer van PlayStation is SCPH-9001, het serienummer is SCPH-7501 en de toegewezen codenaam is PSX. Daarnaast kan het PlayStation-nummer ook verwijzen naar het aantal verkochte PlayStation-consoles wereldwijd, dat op 31 maart 2020 meer dan 450 miljoen stuks bedroeg.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat dit betreft, kan je playstation plus kopen met tegoed?

Elk account voor volwassenen heeft ook een online portemonnee waarmee je tegoed kunt opslaan en aankopen kunt doen in de PlayStation Store. Je kunt je portemonnee opwaarderen met een geregistreerde betaalmethode of met PlayStation-cadeaubonnen. Hoe koop je PS Plus zonder creditcard? Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.

Dus, kun je met een playstation kaart playstation plus kopen?

De PlayStation Plus Card is een digitale kaart waarmee je direct een PlayStation Plus-abonnement kunt kopen of verlengen zonder PlayStation tegoed. Je krijgt van ons een PlayStation Plus kaart met een code die je inwisselt in de PlayStation Store. Na het inwisselen wordt automatisch je PS Plus-abonnement geactiveerd. Kun je met PlayStation Plus op meerdere accounts? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Hoe krijg je gratis PlayStation Plus?

Zodra je het account hebt geactiveerd, kun je de gegevens in de console invoeren en vervolgens naar de Playstation Store gaan. Met deze nieuwe vind je een gedeelte van PS Plus en kies voor de 14 dagen gratis optie. Maak nu uw creditcard of betaalpas klaar en voltooi de betaling zonder zorgen. Gewoon blijven gaan.

Door Chretien Lenertz

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je EA Play opzeggen? :: Waarom een payment service provider?
Handige links