Huis > H > Hoe Kan Je Ea Play Opzeggen?

Hoe kan je EA Play opzeggen?

Hoe kan ik opzeggen?

  1. Meld je aan op je PlayStation-account op de website van PlayStation.
  2. Klik op Abonnement.
  3. Klik op Automatisch verlengen uitschakelen naast je EA Play-lidmaatschap.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

En nog een vraag, wat is aanmeldings-id?

Elk account heeft een unieke aanmeldings-ID, die overeenkomt met een geldig e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij PSN. E-mail is de belangrijkste manier van communiceren tussen PlayStation en spelers. Het wordt gebruikt om: je account te verifiëren. Waar vind ik portemonnee ps4? Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Bedrag toevoegen.
  2. Selecteer een betaalmethode en bedrag om je portemonnee mee op te waarderen.

Hoe werkt tegoed portemonnee PlayStation?

De PlayStation credit wallet is een digitale portemonnee waarmee gebruikers geld kunnen opslaan, uitgeven en ontvangen via hun PlayStation Network-account. De portemonnee kan worden aangevuld met een creditcard of bankpas of door PlayStation Store-vouchers in te wisselen. De portemonnee kan worden gebruikt om games, DLC en andere content in de PlayStation Store te kopen en om in-game aankopen in PlayStation 4- en PlayStation Vita-titels te doen. Hoe kun je ouderlijk toezicht verwijderen op PS4? Als u het ouderlijk toezicht op uw PS4 wilt verwijderen, moet u naar het instellingenmenu gaan. Zodra u in het instellingenmenu bent, moet u naar beneden scrollen en de optie "ouderlijk toezicht" selecteren. Vanaf daar kunt u de instellingen wijzigen in wat u wilt.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Hoe verwijder je iemand uit je familie PS4?

Volwassen gezinsleden verwijderen

  1. Meld je aan bij Accountbeheer > Familiebeheer.
  2. Selecteer het volwassen familielid.
  3. Selecteer Verwijderen uit familie. Als je een familielid verwijdert dat ouder of voogd is, kunnen ze ook geen ouderlijk toezicht instellen.
Hoe oud moet je zijn om een PlayStation te hebben? Bedieningselementen & instellingen gids

Hoewel u 18 moet zijn om het PS-netwerk te kunnen gebruiken, kunt u een subaccount voor uw kind maken dat aan uw account is gekoppeld en volledige controle hebben over de beperkingen die op dit subaccount zijn ingesteld en beperken hoe deze op het platform communiceren.

En nog een vraag, hoe contacteer je playstation?

Playstation Support telefoonnummer

  • Playstation Support telefoonnummer. 020-7095025 (uw gebruikelijke belkosten)
  • www.playstation.com.
Dit in overweging nemend, hoe kom ik in contact met sony? Bellen of mailen met Sony

De Sony klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 18:00. Dan kun je ze bellen op het Sony telefoonnummer 020-3469524.

Hoe kan ik een PlayStation 5 kopen?

Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet. Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk.

Door Adolfo

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je PlayStation Plus activeren? :: Hoe koop je PlayStation Plus met portemonnee?
Handige links