Huis > H > Hoe Moet Je Playstation Plus Activeren?

Hoe moet je PlayStation Plus activeren?

Activeer jouw PlayStation Plus abonnement via de PS4 console

  1. Kies het account waarmee je de code wilt verzilveren;
  2. Ga naar het Hoofdmenu;
  3. Kies de optie Store;
  4. Scroll naar en kies voor de optie Codes inwisselen.
  5. Voer vervolgens je Code in;
  6. Klik op Doorgaan en bevestig je invoer. Nu heb je je PS Plus account geactiveerd!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je je playstation initialiseren?

Bij het initialiseren van je PS4™-systeem worden systeeminstellingen teruggezet naar de standaardwaarden. Hierbij worden data die zijn opgeslagen in systeemopslag plus alle gebruikers en hun gegevens van het systeem verwijderd. Wat dit betreft, hoe kun je je leeftijd veranderen op ps4? Door je account in te stellen als familiemanager en voor elk kind een apart kinderaccount te maken met de geboortedatum van het kind, kun je hun online-ervaring aanpassen aan hun leeftijd en volwassenheid. Elk kinderaccount heeft ouderlijk toezicht waarmee je hun ervaringen kunt beheren.

Bovendien, kan de content niet gebruiken ps4?

De Playstation 4 kan geen inhoud van andere Playstation-consoles afspelen. Waar vind ik mijn PSN ID? Er zijn een paar manieren om je PSN-ID te vinden.
Eén manier is om naar de PlayStation-website te gaan en je aan te melden bij je account. Zodra je bent aangemeld, wordt je PSN-ID rechtsboven in het scherm weergegeven.
Een andere manier om je PSN-ID te vinden is door naar het PlayStation Network-gedeelte van je PlayStation 4 te gaan. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van je PS4 en scroll naar het gedeelte " PlayStation Network/Accountbeheer". In het PlayStation Network-gedeelte selecteer je "Accountinformatie" en vervolgens "Profiel". Je PSN-ID wordt onder je profielinformatie weergegeven.
Je kunt je PSN-id ook vinden door je bij je PlayStation Network-account op een PlayStation 3 of Vita aan te melden. Zodra je bent aangemeld, wordt je PSN-id op het hoofdscherm weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dus, waarom kan ik niet inloggen op playstation network?

Schakel je console en router uit en weer in.

Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken. Ga naar Fix & Connect voor meer informatie over het oplossen van verbindingsproblemen.
Is de verificatiecode voor je Sony account? Sony heeft bekendgemaakt dat het voor gebruikers vanaf nu mogelijk is om hun PSN-accounts te voorzien van een aanvullende laag beveiliging in de vorm van tweetrapsauthenticatie. Daarmee ontvangen gebruikers een verificatiecode via sms.

Kan je iemand blokkeren op PlayStation?

Zo blokkeer je een speler op PlayStation Network

Selecteer in het tabblad Vrienden een vriend uit de lijst. Je kunt ook spelers selecteren op het tabblad Partydoor de party te selecteren en vervolgens een speler uit de ledenlijst. Selecteer in het spelersprofiel (Meer) > Blokkeren.
Wat dit betreft, kan je je ps4 account overzetten naar ps5? Zet je PS4- en PS5-consoles aan en verbind ze met hetzelfde netwerk via WiFi of LAN-kabels. Ga op je PS5-console naar Instellingen> Systeem > Systeemsoftware> Gegevensoverdracht> Doorgaan.

Hoeveel accounts op PlayStation Plus?

Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console.

Door Meisel Harvley

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je je PS4 reset? :: Hoe kan je EA Play opzeggen?
Handige links