Huis > W > Wat Kan Je Met Een Mediaserver?

Wat kan je met een mediaserver?

De mediaserver vormt de brug tussen de opgeslagen of direct opgenomen videobestanden en de kijkers of toeschouwers. En dat is heel breed. Van een eenvoudige thuisafspeler in de homecinema en kabel-tv tot grootschalige theaterproducties en evenementen.

Lees verder

Vervolgens, welke nas kopen 2022?

Beste NAS aanraders van 2022

  • Synology DS218. De Synology DS218 is een degelijke en stevige opslag voor al je bestanden.
  • QNAP TS-231P2.
  • ZyXEL NAS326 2-Bay Single Core.
  • Synology DiskStation DS418J NAS.
  • TerraMaster F2-210 2-Bay NAS Quad Core 4K.
  • WD – Western Digital “”My Cloud EX 2 Ultra.
  • Qnap TS 1677X.
  • Synology 1517+
Welke NAS heb ik nodig voor 4K? Voor gebruikers met DS1520+, DS920+, DS720+, DS420+of DS220+, als uw apparaat geen 4K -video's ondersteunt, biedt Synology NAS een zeer compatibel videoformaat dat de meeste apparaten ondersteunt voor afspelen via Video Station en DS video.

Dienovereenkomstig, waar moet je op letten bij het kopen van een nas?

Wanneer u een NAS koopt, moet u rekening houden met het doel, de capaciteit, de connectiviteit en de uitbreidingsmogelijkheden.
Doel: Een NAS is een veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt voor gegevensopslag, back-up, mediastreaming en meer. Kies een NAS die aan uw behoeften voldoet.
capaciteit: Kies een NAS met voldoende opslagcapaciteit voor uw behoeften. Connectiviteit: Kies een NAS met het juiste type connectiviteit voor uw apparaten. Uitbreidbaarheid: Kies een NAS die kan worden uitgebreid als uw behoeften groeien. Vervolgens, wat is de snelste nas? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van verschillende factoren afhangt, waaronder de specifieke behoeften van de gebruiker en het budget. Enkele van de snelste NAS-apparaten op de markt zijn de Netgear Nighthawk X10, de Synology DiskStation DS1817+, en de QNAP TS-251D.

Trouwens, wat is de beste nas voor apple?

Dan kun je kiezen voor de Apple AirPort Time Capsule 2 TB. Dit model is wellicht de beste NAS voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen voor Apple gebruikers. Vervolgens, welke schijf voor nas?

1WD Red NAS Hard Drive WD40EFAX
2Seagate IronWolf Pro 4TBBekijk prijs op Coolblue
3Western Digital Red
4WD Red Pro WD4003FFBX 4TBBekijk prijs op Coolblue

Vervolgens, hoe maak ik een nas netwerk?

Het ingewikkelde is het installeren van het apparaat op uw netwerk. U zult de NAS met een netwerkkabel moeten verbinden met uw router. Vervolgens moet u de bijbehorende software installeren om gebruik te kunnen maken van uw NAS. Wat dit betreft, hoe werkt een nas harde schijf? Een NAS is een machine waarmee je harde schijven omzet in een draadloze netwerkopslag, die je vanuit je netwerk bestuurt. Met een NAS beheer, bewaar, back-up en stream je al je bestanden via je wifi netwerk. Of het nu je vakantiefoto's of zakelijke bestanden zijn, met een NAS heb je een extra beveiligde opslag.

Dienovereenkomstig, hoe werkt ds video?

Om de films te bekijken, installeer je op je smartphone of tablet de DS Video-app van Synology. Start de app en verbindt deze met de nas door het ip-adres, de gebruikersnaam en het wachtwoord van een gebruiker op te geven. In de app vind je verschillende manieren om door de mediabibliotheken te browsen.

Door Guibert Munsterman

Welke streaming diensten zijn er? :: Hoe installeer ik Plex Media Server?
Handige links