Huis > H > Hoe Installeer Ik Plex Media Server?

Hoe installeer ik Plex Media Server?

Pc-installatie

Surf naar plex.tv/downloads, klik links op 'Download' en kies bij 'Download Plex Media Server' de versie je wilt downloaden: Windows, Mac of Linux. Download en installeer het pakket op je computer en start het op na installatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent Internal server error 500?

De 500 interne serverfout is de meest voorkomende http-statuscode. De fout zegt dat er een interne serverfout is opgetreden.

Hoe gebruik je Plex?

Hoe werkt het

Zodra je de gratis en gebruiksvriendelijke software hebt gedownload op het toestel waar je je bestanden opslaat (meestal is dit een computer of externe harde schijf), hoef jij niets meer te doen. Plex scant je bestanden en ordent ze daarna zodanig dat jij ze intuïtief terugvindt in je Plex-bibliotheek.
Je kunt ook vragen is plex legaal? De media (audio en video) kan op het systeem worden geplaatst, en vervolgens met een gebruiksvriendelijke interface afgespeeld worden. Het is toegestaan om Plex te gebruiken met legaal verkregen materiaal, mits voor eigen gebruik.

Je kunt ook vragen hoe plex streamen naar tv?

Wanneer u een Plex Media Server op uw computer instelt, kunt u vervolgens films, tv-programma's en andere mediabestanden streamen naar elk apparaat dat geschikt is voor Plex. Dit omvat apparaten zoals smart TV's, streaming boxen en sticks, spelconsoles en meer. Wat is de beste NAS voor Plex? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het budget, het aantal gebruikers en de gewenste functies. Enkele populaire NAS-apparaten die vaak worden aanbevolen voor gebruik met Plex zijn de Synology DiskStation en de QNAP Turbo NAS.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de naam van mijn server?

Als u wilt bevestigen met andlt, klikt u in Windows (Vista en 7) op Start.

Dienovereenkomstig, welke bestanden kan plex afspelen?

Plex Media Server ondersteunt veel bestandsformaten; voor video bijvoorbeeld populaire formaten als mkv, mp4, mov en avi. Ook video's in 4K (3840 x 2160 pixels) met de H. 264 (avc) of H. 265 (hevc) codec worden ondersteund, mits je computer krachtig genoeg is om ze te decoderen. Dienovereenkomstig, wat kost plex per maand? De software is gratis, maar voor bepaalde functies, zoals intro's overslaan, video transcoding met hardware acceleration, downloads en muziek streamen is een betaalde Plex Pass benodigd. Die kost 4,99 euro per maand, 39,99 euro per jaar of eenmalig 119,99 euro.

Mensen vragen ook: waarom een plex pass?

Als abonnee krijg je exclusieve toegang tot de voordelen van Plex Pass, zoals kortingen en aanbiedingen, previews en VIP-specials van onze partners. EN je krijgt eerder dan de rest toegang tot de nieuwste functies! We voegen steeds nieuwe promoties toe, dus kijk regelmatig of er iets nieuw is. Mensen vragen ook: is plex tv veilig? Dat Plex zelf een rol speelde, is onwaarschijnlijk. In het Copyright-beleid van Plex staat dat het auteursrechtenclaims onderzoekt en bij afsluiting van gebruikers deze op de hoogte stellen. Dat is in deze zaak niet gebeurd. Een tweaker die banden met het Plex-team zegt te hebben, stelt ook dat Plex van niets weet.

Men kan zich ook afvragen: wat kost een nas?

NAS

Best gekozenBeste aanbiedingBeste high-end
€ 229,-€ 64,95€ 149,90
BEKIJKENBEKIJKENBEKIJKEN

Door Omer

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je met een mediaserver? :: Wat kost Plex?
Handige links